logimaticTopbanner_standard

LOGIA WMS - intern logistik og lagerstyring

 

WMS løsninger

LOGIA er et lagerstyringssystem (på engelsk et Warehouse Management System, heraf forkortelsen WMS).

LOGIA lagerstyringssystem er software med specialiseret lager- og logistikfunktionalitet, som hjælper dig med at styre og optimere hele det interne vareflow fra varemodtagelse til forsendelse. Der er gode planlægningsværktøjer og lagermedarbejderne er online på løsningen via terminaler, scannere og/eller headsets.

Ved anvendelse af LOGIA til planlægning og gennemførelse af den daglige drift får du den bedste udnyttelse af lagerets ressourcer; herunder lagerplads, lagerbeholdning, processer, automation, medarbejdere, m.m.
 

Se mere om LOGIA WMS løsninger


 

Lagerstyring 

Lagerstyring handler i bund og grund om, at få varer gennem 'systemet' hurtigt, enkelt og fejlfrit. LOGIA giver dig overblik og alle de værktøjer, der skal til for at kunne trimme lageret og logistikken bedst muligt.

 

Udover den traditionelle lager- og logistikfunktionalitet indeholder LOGIA også moduler til styring af lagerhoteller, reservedelslagre, åbne lagre samt styring af vareflow og beholdninger gennem produktion. 
 

Se mere om LOGIA lagerstyring


 

Lagerautomation

LOGIA WMS kan styre alt automatisk lagerudstyr uanset fabrikat. Løsningerne spænder ligefra at styre en enkelt lagerautomat til at styre og integrere fuldautomatiske lagre og distributionscentre.


Se mere om LOGIA's styring af lagerautomation


 

Lager og logistik

Lageret og logistikken er typisk den funktion i virksomheden, der bærer de største kapitalbindinger og omkostninger. Netop derfor er der generelt et stort strategisk potentiale i at optimere lageret og logistikken. Typisk opnås samlede forbedringer på over 20% af omkostningsniveauet på et lager ved at ændre måden, hvorpå opgaverne planlægges, styres og gennemføres.

 

Se mere om hvad du kan opnå med LOGIA's styring af lager og logistik


 

Fordele med WMS 

Alle medarbejdere er online på løsningen, hvor de løbende får rette information og melder direkte tilbage i løbet af arbejdsgangen. For lager- og logistikledelsen er der gode værktøjer til planlægning, resultatmåling og optimering.

LOGIA-løsningerne sammensættes ud fra din virksomheds lager- og logistiksituation, behov og ambitionsniveau med det klare mål at forbedre effektivitet, minimere fejl og reducere omkostninger.
 

Se mere om fordele med WMS og hvad du kan opnå
 


LOGIA's referencer 

LOGIA anvendes på mange forskellige lagre. Manuelle som automatiske, store som små - og inden for mange forskellige brancher. 
 

Se et udpluk af vores LOGIA referencer


 

Kontakt Logimatics afdeling for LOGIA lager- og logistikstyring

Det er Logimatic, der udvikler, sælger, implementerer og supporterer LOGIA. Kontakt os gerne og lad os se og forstå din lager- og logistiksituation og give dig indblik i, hvad du kan opnå i din virksomhed.
  

Kontakt vores afdeling for LOGIA lager- og logistikstyring


 


 

Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (16-12-2015)

Fra d. 12. til d. 19. september fokuserer Aalborg Kommune på projekter og ideer baseret på bæredygtighed. Kig forbi og hør bl.a. om Sundrop automationsprojektet i Australien.

 
(13-09-2015)
Med ny styring på ældre lagerautomater opnåes en bedre udnyttelse af automaterne og en længere levetid. (28-08-2015)
Tjek vores ledige stillinger. Måske har vi dit drømmejob! (01-07-2015)

Se alle nyheder

  

Logimatic støtter Danmarks Indsamling 2016 

  bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail