Logimatic sælger sin MARS forretning

Til videreførelse af MARS forretningen i Aalborg etablerer britiske AVEVA Solutions Ltd. et nyt selskab, AVEVA Denmark A/S.

Logimatic Holding A/S har den 2. Juni 2010 underskrevet en aftale med britiske AVEVA om køb af deres MARS forretning.


Grimur Lund ansættes som direktør af AVEVA Danmark og Troels Severinsen bliver ny direktør af Logimatic Holding. Lars Francke Riisberg, som hidtil har været ansvarlig for MARS forretningen i Logimatic Gruppen fortsætter i en tilsvarende stilling i AVEVA.

Alle nuværende MARS medarbejdere i Aalborg fortsætter deres beskæftigelse i det nye selskab, som indenfor AVEVA bliver ”center of excellence” indenfor projektstyring og logistik.

AVEVA er en af verdens førende leverandører af design og IT løsninger til proces - og den maritime industri. AVEVA har ca. 800 ansatte og omsatte i netop afsluttet regnskabsår ca. 1.3 mia DKK.

MARS forretningen vil blive lagt sammen med AVEVA’s Enterprice forretning og integreret til deres øvrige løsninger. Tilsammen skabes dermed ”world class” PLM og ERP platform til de udvalgte markedssegmenter.

Derek Middlemas, Group Operations Director hos AVEVA udtaler: ”MARS forretningen danner en perfekt synergi til vores marine og industri marked. Specifikt for værftsindustrien vil MARS styrke vores nuværende forretning og sammen med nuværende produkter tilbyde kunderne en samlet world-class IT integreret løsning”.

Grimur Lund udtaler: ”Vi glæder os til en fremtid sammen med AVEVA som på alle måder er den perfekte partner. Vi har i væsentlighed den samme kundekreds og har ofte haft et tæt samarbejde hvilket forenkler den kommende integration af vores medarbejderstab i AVEVA’s globale organisation. For os har det haft afgørende betydning at sikre en god fremtid for vores medarbejdere, hvor de nu får mulighed for at udvikle deres kompetencer og udvikle karriere i en international organisation.”

Logimatic etablerer samtidigt et nyt selskab Logimatic Solutions A/S som overtager produkterne LOGIHOLD, som er et vedligeholdssystem til rederier og industri, RENOMATIC en administrativ løsning til affaldsselskaber samt konsulentforretning til udvikling af kundespecifikke løsninger. Michael Paarup udnævnes til direktør for Logimatic Solutions.

Logimatic gruppen beskæftiger over 60 medarbejder og har allerede planer om etablering af nye forretninger. Troels Severinsen udtaler: ”Efter frasalg af MARS står Logimatic gruppen økonomisk stærkere end nogensinde før og vi vil holde øje med potentielle opkøbsmuligheder samt etablering af nye forretninger. Vi har flere stærke produkter og ydelser, som alle har stort potentiale for videre vækst”.

For yderligere information henvises til:

Grimur Lund, bestyrelsesformand for Logimatic Holding
Mobil: 40 35 70 95
E-mail: grimur.lund@logimatic.dk

Troels Severinsen, direktør for Logimatic Holding
Mobil: 40 28 59 43
E-mail: troels.severinsen@logimatic.dk

Om Logimatic
Logimatic er en rådgivende ingeniør og IT virksomhed med særlig fokus på industriel automation samt logistik. Logimatic udvikler flere nichebetonede IT løsninger, herunder LOGIA, en logistikløsning til lagerstyring som allerede er landets førende på sit felt samt LOGIHOLD en vedligeholdsløsning til rederier og industri og aktuelt med over 200 referencer.

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (16-12-2015)

Fra d. 12. til d. 19. september fokuserer Aalborg Kommune på projekter og ideer baseret på bæredygtighed. Kig forbi og hør bl.a. om Sundrop automationsprojektet i Australien.

 
(13-09-2015)
Med ny styring på ældre lagerautomater opnåes en bedre udnyttelse af automaterne og en længere levetid. (28-08-2015)
Tjek vores ledige stillinger. Måske har vi dit drømmejob! (01-07-2015)

Se alle nyheder

  

Logimatic støtter Danmarks Indsamling 2016 

  bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail