LOGIA WMS skal medvirke til at flere svenskere får en god aften.

Logimatic har indgået aftale om levering af WMS løsning med den svenske virksomhed Hemmakväll. Virksomheden er Sveriges største og eneste landsdækkende underholdningskæde med 85 butikker i 43 byer fra Luleå i nord til Trelleborg i syd. Hemmakväll leverer kunderne alt hvad de behøver til den perfekte hjemmeaften til en rimelig pris. Via et landsdækkende net af egne og franchise butikker forsynes kunderne med film, spil, bøger, aviser, magasiner samt fødevarer, slik, snacks og drikkevarer.


Hemmakväll står overfor en ekspansion hvor lagerets omfang forventes at øge markant som en konsekvens af en vækst i antallet af butikker og antallet af varer der skal håndteres via lageret i Landskrona. Med henblik på at sikre en fortsat effektiv lageroperation indfører Hemmakväll ny lagerindretning som bl.a. omfatter en ny effektiv lagerautomat plukkezone. Med indførelsen af LOGIA WMS foretages en gennemgang og en optimering af alle lagerets vareflow og operationer, således at Hemmakväll er godt rustet til fremtiden og til den fortsatte vækst.


Logimatic har fået ordren i samarbejde med Weland Lagersystem i Sverige, som skal levere lagerautomater og reollager til Hemmakväll.

 

Hemmakv_ll_logo.jpg

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (16-12-2015)

Fra d. 12. til d. 19. september fokuserer Aalborg Kommune på projekter og ideer baseret på bæredygtighed. Kig forbi og hør bl.a. om Sundrop automationsprojektet i Australien.

 
(13-09-2015)
Med ny styring på ældre lagerautomater opnåes en bedre udnyttelse af automaterne og en længere levetid. (28-08-2015)
Tjek vores ledige stillinger. Måske har vi dit drømmejob! (01-07-2015)

Se alle nyheder

  

Logimatic støtter Danmarks Indsamling 2016 

  bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail