LOGIA WMS skal medvirke til at flere svenskere får en god aften.

Logimatic har indgået aftale om levering af WMS løsning med den svenske virksomhed Hemmakväll. Virksomheden er Sveriges største og eneste landsdækkende underholdningskæde med 85 butikker i 43 byer fra Luleå i nord til Trelleborg i syd. Hemmakväll leverer kunderne alt hvad de behøver til den perfekte hjemmeaften til en rimelig pris. Via et landsdækkende net af egne og franchise butikker forsynes kunderne med film, spil, bøger, aviser, magasiner samt fødevarer, slik, snacks og drikkevarer.


Hemmakväll står overfor en ekspansion hvor lagerets omfang forventes at øge markant som en konsekvens af en vækst i antallet af butikker og antallet af varer der skal håndteres via lageret i Landskrona. Med henblik på at sikre en fortsat effektiv lageroperation indfører Hemmakväll ny lagerindretning som bl.a. omfatter en ny effektiv lagerautomat plukkezone. Med indførelsen af LOGIA WMS foretages en gennemgang og en optimering af alle lagerets vareflow og operationer, således at Hemmakväll er godt rustet til fremtiden og til den fortsatte vækst.


Logimatic har fået ordren i samarbejde med Weland Lagersystem i Sverige, som skal levere lagerautomater og reollager til Hemmakväll.

 

Hemmakv_ll_logo.jpg

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic støtter kampen mod cancer, med 10.000 kr. til indsamlingen mod sygdommen. (13-10-2014)
Værktøjsleverandøren KJV vælger LOGIA til centrallageret i Odense. Løsningen skal erstatte KJV’s nuværende WMS løsning. (30-09-2014)
Se hvordan logistik er vejen til styrket konkurrenceevne og flottere bundlinje. Baseres på analyser fra Dansk Industri og PWC. (24-09-2014)

Danmark er kendt for at være teknologisk i front inden for den maritime industri, og Logimatic er stolte af at være leverandør til det stærke og innovative marked - kendt som Det Blå Danmark.

(21-08-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail