Det Digitale Byggeri laver videoreportage om DigiTjek

DigiTjek-løsningen til digitale mangellister er relativt ny i Logimatic sammenhæng. Den er dog allerede et velkendt navn i byggebranchen, hvor både totalentreprenører og arkitekter benytter systemet på små og store byggesager.

Senest har Det Digitale Byggeri under Dansk Byggeri lavet en videoreportage om brugen af DigiTjek. Formålet med videoreportagen er at gøre det tydeligt for andre parter i byggebranchen, hvordan en løsning som DigiTjek kan spare både tid og besvær.

 

I videoen forklarer brugere hvordan DigiTjek i øjeblikket hjælper dem med at mindske tidsforbruget omkring mangelhåndtering med mellem 50% og 75%, samt om de fordele som alle parter i byggesagen har af systemet.


Hvis du har lyst til at høre mere om DigiTjek-løsningen kan du læse mere her på hjemmesiden eller ved at kontakte Logimatic for en uforpligtende demonstration og snak om, hvordan løsningen kan hjælpe i jeres byggesag.

 

Herunder er vist skærmbilleder fra videoreportagen, som du kan se i sin helhed ved at klikke på dette link

 

DigiTjek_nyhed.jpg 

 Se alle nyheder


 

Nordic Tankers har anskaffet Sertica for at optimere sikkerheden og effektiviteten på deres flåde. (11-03-2015)
Det danske ingeniør firma, Logimatic Engineering A/S, skal levere en total automationsløsning til et nyt prestigefyldt drivhus koncept på Sundrop Farms I Australien. (27-02-2015)
Logimatic Engineering A/S opnår for 5. år i træk en AAA kredit rating. (26-01-2015)
Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (17-12-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail