DFDS vælger LOGIHOLD V5 Fleet Management løsning

King_Of_Scandinavia1.jpgKøbet af LOGIHOLD V5 Fleet Management løsningen er en vigtig brik i en strategi, som går ud på at strømline og optimere processer og forretningsgange hos DFDS. Løsningen skal medvirke til at forhøje effektiviteten og være platform for at simplificere og harmonisere arbejdsgangene ombord på skibene og på hovedkontoret.

Løsning vil ligeledes medvirke til at højne datakvalitet skib og land imellem. Den samlede løsning skal hen over efteråret og i begyndelsen af 2011 udbredes til hele flåden. Aftalen dækker dermed også systemet til det opkøbte tidligere Mærsk-ejede rederi, Norfolkline.

Samarbejdet imellem DFDS og Logimatic Solutions har stor strategisk betydning, da det i høj grad er med til at styrke LOGIHOLD V5 Fleet Management løsningens position, som værende et af markedets mest moderne systemer af sin art.

Fakta om DFDS
DFDS_logo1.jpgDFDS er et internationalt rederi med en førende markedsposition i Nordeuropa inden for passagerskibsfart og fragt shipping primært baseret på ro-ro linjefart trafik. DFDS koncernen beskæftiger et personale på omkring 4200 og havde en omsætning i 2007 på DKK 8,3 milliarder. DFDS ejer 64 fartøjer, fem passagerskibe drives af DFDS Seaways og 59 fragt-skibe, drives af DFDS Tor Line. DFDS har sejlet med passagerer i mere end 140 år, med en flåde som anses for at være en af de største i det nordlige Europa.
Se mere om DFDS på: www.dfdsseaways.dk.

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (16-12-2015)

Fra d. 12. til d. 19. september fokuserer Aalborg Kommune på projekter og ideer baseret på bæredygtighed. Kig forbi og hør bl.a. om Sundrop automationsprojektet i Australien.

 
(13-09-2015)
Med ny styring på ældre lagerautomater opnåes en bedre udnyttelse af automaterne og en længere levetid. (28-08-2015)
Tjek vores ledige stillinger. Måske har vi dit drømmejob! (01-07-2015)

Se alle nyheder

  

Logimatic støtter Danmarks Indsamling 2016 

  bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail