Plastmo optimerer lageret

 

Plastmo A/S der er markedsleder i Danmark inden for tagrender og lette tagløsninger, har indgået aftale med Logimatic om implementering af LOGIA WMS. Løsningen skal styre hele lageret, som er et manuelt lager opdelt på en række produktområder: Tagrender, Termotage, Trapeztage, Ovenlys og Linjedræn. På Plastmo’s lager plukkes årligt ca. 225.000 ordrelinier som pakkes og leveres som ca. 120.000 kolli til kunderne.

Logimatic og LOGIA WMS skal understøtte Plastmo i realisering af en række forretningsmæssige mål, bl.a.:

  • effektivisering af lageroperationen
  • forøgelse af proceskvaliteten og reduktion af plukke- og pakkefejl
  • leverancer, dokumenter og indhold som er tilpasset den enkelte kundes individuelle behov

Løsningen skal erstatte den nuværende lagerstyring i ERP-løsningen M3. LOGIA WMS skal hos Plastmo integreres med M3 via standard API interface.

Plastmo A/S er en del af Plastmo Nordic divisionen, som opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Plastmo Nordic divisionen omsætter for 250 mio. DKK og har 85 medarbejdere. Plastmo A/S ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 4,5 mia. DKK og er world wide markedsleder inden for linjeafvanding.

LOGIA WMS skal idriftsættes efter Plastmo’s højsæson, der normalt løber frem til efterårsferien.

Plastmobil

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (17-12-2014)
Én million gange er FotoDok app´en blevet anvendt til at sende billede og tekst samlet til færdig fotodokumentation. (02-12-2014)
Mange rederier bruger flere forskellige inkompatible systemer til at dække deres behov for fleet management, hvilket ofte fører til unødvendige fejltagelser og spild af tid. 
(27-11-2014)
Logimatic støtter kampen mod cancer, med 10.000 kr. til indsamlingen mod sygdommen. (13-10-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail