Vi integrerer viden og teknologi

Mission
Det er vores mission at integrere medarbejderes viden og ekspertise med nye teknologier. Herved kan vi levere IT løsninger og andre ydelser, som gør vores kunder mere konkurrencedygtige.

Kunderne
Logimatic har gennem årene løst mange forskelligartede opgaver for både private og offentlige virksomheder. Eksempelvis kan nævnes rederier, skibsværfter, distributionsvirksomheder, flere typer industrivirksomheder, rensningsanlæg, kommuner, affaldsselskaber, myndigheder, Søværnet, m.v. Sammenlagt tæller referencelisten flere hundrede virksomheder.

Over 80% af vores opgaver er i udlandet, og vi arbejder i praksis over hele verden. Projekternes størrelse varierer meget fra enkle mindre projekter til store totalløsninger.

Historie
Logimatic - professionel leverandør af IT løsninger og konsulentydelserLogimatic blev grundlagt i 1987 som en konsekvens af lukningen af Aalborg Værft. Vi har rødder i den maritime industri og leverer en række konsulentydelser til skibsværfter, rederier, maritime myndigheder etc.

Gennem årene er vores forretningskoncept udvidet, således det også omfatter nicheaktiviteter inden for både industri og handel såvel som den offentlige sektor.

For at fastholde vores forretningsfokus er Logimatic organiseret i driftsselskaber, som hver især har kernekompetencer indenfor deres respektive produkter og ydelser. Ved at kombinere kompetencerne, ressourcerne og erfaringerne i de tre selskaber, er det muligt at påtage os en række komplekse og meget krævende projekter.

ISO logoKvalitetssikring
Hos Logimatic lægger vi stor vægt på kvalitet i arbejdsprocesserne.

Derfor er kvalitetscertificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 gældende for alle vores ydelser og har været det siden 1998. 


 

Nordic Tankers har anskaffet Sertica for at optimere sikkerheden og effektiviteten på deres flåde. (11-03-2015)
Det danske ingeniør firma, Logimatic Engineering A/S, skal levere en total automationsløsning til et nyt prestigefyldt drivhus koncept på Sundrop Farms I Australien. (27-02-2015)
Logimatic Engineering A/S opnår for 5. år i træk en AAA kredit rating. (26-01-2015)
Logimatic ønsker kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. (17-12-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail