Vi integrerer viden og teknologi

Mission
Det er vores mission at integrere medarbejderes viden og ekspertise med nye teknologier. Herved kan vi levere IT løsninger og andre ydelser, som gør vores kunder mere konkurrencedygtige.

Kunderne
Logimatic har gennem årene løst mange forskelligartede opgaver for både private og offentlige virksomheder. Eksempelvis kan nævnes rederier, skibsværfter, distributionsvirksomheder, flere typer industrivirksomheder, rensningsanlæg, kommuner, affaldsselskaber, myndigheder, Søværnet, m.v. Sammenlagt tæller referencelisten flere hundrede virksomheder.

Over 80% af vores opgaver er i udlandet, og vi arbejder i praksis over hele verden. Projekternes størrelse varierer meget fra enkle mindre projekter til store totalløsninger.

Historie
Logimatic - professionel leverandør af IT løsninger og konsulentydelserLogimatic blev grundlagt i 1987 som en konsekvens af lukningen af Aalborg Værft. Vi har rødder i den maritime industri og leverer en række konsulentydelser til skibsværfter, rederier, maritime myndigheder etc.

Gennem årene er vores forretningskoncept udvidet, således det også omfatter nicheaktiviteter inden for både industri og handel såvel som den offentlige sektor.

For at fastholde vores forretningsfokus er Logimatic organiseret i driftsselskaber, som hver især har kernekompetencer indenfor deres respektive produkter og ydelser. Ved at kombinere kompetencerne, ressourcerne og erfaringerne i de tre selskaber, er det muligt at påtage os en række komplekse og meget krævende projekter.

ISO logoKvalitetssikring
Hos Logimatic lægger vi stor vægt på kvalitet i arbejdsprocesserne.

Derfor er kvalitetscertificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 gældende for alle vores ydelser og har været det siden 1998. 


 

Logimatic støtter kampen mod cancer, med 10.000 kr. til indsamlingen mod sygdommen. (13-10-2014)
Værktøjsleverandøren KJV vælger LOGIA til centrallageret i Odense. Løsningen skal erstatte KJV’s nuværende WMS løsning. (30-09-2014)
Se hvordan logistik er vejen til styrket konkurrenceevne og flottere bundlinje. Baseres på analyser fra Dansk Industri og PWC. (24-09-2014)

Danmark er kendt for at være teknologisk i front inden for den maritime industri, og Logimatic er stolte af at være leverandør til det stærke og innovative marked - kendt som Det Blå Danmark.

(21-08-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail