Maritim Automation

Med afsæt i Aalborg Værft besluttede 4 ingeniører i 1987 at etablere virksomheden Logimatic. Virksomhedens indledende fokus var dermed naturligt den maritime branche og bl.a. automation var et kerneområde. Det er det stadig. Med næsten 30 års specialisering og fokus på maritim automation er Logimatic en af de stærkeste leverandører og partnere på markedet.

Læs mere om kernekompetencer, kunder og projekter - Følg linket nedenfor.

Læs mere

Industriel Automation

Vores industrielle automationsløsninger er specialiseret inden for energisektoren og forsyningsbranchen, men også til en række produktionsvirksomheder.

Løsningerne er tilpasset de respektive brancher. Typisk er løsningerne baseret på SCADA- og PLC-systemer, som fungerer i en samlet netværksløsning. Som totalleverandør kan Logimatic levere en komplet løsning bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Løsningerne er projekt- og branchespecifikke. Se løsninger inden for dit område.

Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Til toppen