Søværnet roser system leveret af Logimatic


BT_artikel_IPMS.jpgI en artikel i BT, konstaterer Kristian Haumann, Kommandørkaptajn på den nye fregat Iver Huitfeldt, "at alle systemer om bord virker upåklageligt. Det er fantastisk at være med til det her. Det er et eminent skib."

Et af de systemer der omtales er leveret af Logimatic og dækker over et såkaldt IPMS (Integrated Platform Management System). Systemet styrer bl.a. overvågningen af brandalarmer og dørlåsning, varme, ventilation, aircondition, brandpumper, fremdriftssystemet, propeller, motorer og meget andet.

"Aldrig før har Danmark haft et skib som Iver Huitfeldt med så avancerede systemer – og aldrig før har vi haft så stort et skib", siger Finn Hansen, kontreadmiral og chef for Søværnets Operative Kommando, om Iver Huitfeldt, der som sin første konkrete opgave skal beskytte handelsflåden og jage pirater i Aden-bugten ud for Somalias kyst.

 


Læs artiklen i BT om Søværnets største og mest avancerede skib Læs mere om IPMS her på hjemmesiden
Eller download vores brochure (800 kB) om IPMS

 


Kontakt direktør Troels Severinsen for yderligere teknisk information, priser og lignende omkring IPMS:

Via e-mail på Troels.Severinsen@logimatic.dk eller pr. telefon via vores hovednummer 96347000.  

 

 Se alle nyheder


 

Logimatic støtter kampen mod cancer, med 10.000 kr. til indsamlingen mod sygdommen. (13-10-2014)
Værktøjsleverandøren KJV vælger LOGIA til centrallageret i Odense. Løsningen skal erstatte KJV’s nuværende WMS løsning. (30-09-2014)
Se hvordan logistik er vejen til styrket konkurrenceevne og flottere bundlinje. Baseres på analyser fra Dansk Industri og PWC. (24-09-2014)

Danmark er kendt for at være teknologisk i front inden for den maritime industri, og Logimatic er stolte af at være leverandør til det stærke og innovative marked - kendt som Det Blå Danmark.

(21-08-2014)


bottom.gif

Logimatic - Sofiendalsvej 5B - DK-9200 Aalborg SV - Danmark - Tel. +45 9634 7000 - E-mail