Automationsløsninger

Vi udvikler, leverer og servicerer komplette automationsløsninger til den maritime branche samt industrien med fokus på energisektoren og forsyningsbranchen.

Automation ligger i vores DNA

Logimatic blev i 1987 etableret af 4 ingeniører, der sprang ud fra Aalborg Værft. Siden dag et har automation været vores kerneområde. I første omgang med fokus på automation til den maritime branche. Det er det stadig. Siden er automation indenfor industrien blevet en stadig større del af vores forretningsområde.

I dag er Logimatic en af de stærkeste leverandører og partnere på markedet inden for maritim og industriel automation. Vi er et team på ca. 90 medarbejdere og deltager i projekter i hele verden.

Turn-key løsninger

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme.

Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Din automationspartner

Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede projekter, og vi er vandt til at integrere os og vores ydelser som en del af dine projekter. Vi forstår processerne og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring til både private og offentlige kunder.

Vi er et solidt team af ingeniører, installatører og maskinmestre med specialistkompetence inden for bl.a. design og udvikling af SRO, el-design og programmering. Opgaverne spænder fra små programmeringsopgaver til projektledelse på store totalleverancer.

Vores ekspertise tilfører værdi til dine projekter - og du kan trække på os efter behov.

Referencer

Kvalitet og certificeringer

Vi går op i at levere god kvalitet, og vores standarder og procedurer sikrer, at vi kan eksekvere det effektivt og konkurrencedygtigt.

Derudover har vi branchespecifikke certificeringer som fx. Sellihca. Sellihca er et nordisk kvalifikationssystem inden for forsyningsbranchen. Med certificeringen efterlever vi de kvalitetskrav, som forsynings- og energisektoren har til sine leverandører.

Vi har den højeste kreditvurdering, hvilket giver dig som kunde stor sikkerhed for at vi kan løfte selv økonomisk tunge opgaver.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Til toppen