Etablering af nye energianlæg

Vi er totalleverandør på el og SRO til nye anlæg inden for teknologierne solenergi, bioolie, fuelolie, gas og biomasse. Projekterne er meget forskellige i omfang og kompleksitet og spænder fra små lokale PLC styringer til store innovative projekter baseret på ny teknologi.

Vi kan være din sparringspartner i alle projektfaser i forbindelse med etablering af energianlæg, og vi kan fungere som din el- og SRO-afdeling i længerevarende samarbejder. Vores erfaring har givet os et stort kendskab til de krav, der stilles både lovgivnings- og sikkerhedsmæssigt indenfor SRO på energianlæg.

Opdatering af SRO-anlæg

SRO-anlægget er afgørende for optimal drift på energianlæg. Det skal køre stabilt og med den bedste udnyttelse af ressourcerne.

Vi står for opdatering af SRO-anlæg og sikrer, at processerne bliver justeret til, så anlægget er up-to-date og kører med den bedste effektivitet. VI indgår gerne supportaftaler for hele anlæggets levetid, som sikrer et SRO-anlæg, der altid er opdateret. Derudover tilbyder vi modernisering af eksisterende SRO-anlæg.

Vores mange års erfaring og gode procesforståelse sikrer, at vi kan gennemføre denne type projekter med høj kvalitet og inden for tidsrammen selv når dokumentationen over det eksisterende anlæg er mangelfuld.

Reference: Sundrop Farms

Logimatic har i samarbejde med Aalborg CSP leveret en total automationsløsning til det prestigefyldte drivhuskoncept på Sundrop Farms i Australien.

Læs mere

Reference: Widex

På høreapparatfabrikken Widex bliver køle- og varmebehov dækket ved sæsonlagring af henholdsvis kulde om vinteren og varme om sommeren. Det er det hidtil største byggeri, hvor varme- og kølebehovet er dækket uden energitilførsel udefra.

Læs mere
Til toppen