Nyhedsoversigt

19.10.2020 - Presse

Logimatic bliver stærkere på løsninger til forsyningsbranchen

Logimatic styrker indsatsen på kundepleje af eksisterende kunder, samt forretningsudvikling på forsyningsområdet. Til at løfte denne opgave, er Bo Eckhardt ansat som key account manager.

Bo Eckhardt, account manager

Bo Eckhardt – en del af Logimatics stærke team på automationsområdet

Med sit stærke netværk indenfor forsyningsbranchen, tilfører Bo Ekhardt endnu et lag af ekspertise indenfor automationsløsninger, SCADA, SRO, PLC-programmering og netværk. Herved bliver Logimatic en endnu stærkere samarbejdspartner og leverandør til forsyningsbranchen.

Bo er uddannet diplomingeniør med speciale indenfor automation og energiteknik. Han har bred erfaring med løsninger til forsyningsmarkedet. Bos kompetencer tæller blandt andet PLC-programmering og projektledelse af løsninger til de største forsyningsselskaber i Danmark.

”Vi ser et potentiale indenfor forsyningsområdet, og med Bo på holdet kan vi give vores kunder en endnu bedre service og være en endnu stærkere sparringspartner og leverandør.”

Per Ghodt, General Manager, Logimatic Engineering

“I Logimatic, og som leverandør til forsyningsområdet, ser vi det som en essentiel opgave konstant at forbedre os, være relevante for vores kunder og ikke mindst opdaterede indenfor vores forretningsområde. Det er med til at gøre os til en stærk leverandør til vores kunder.” fortæller General Manager i Logimatic Engineering, Per Ghodt.

Leverandør til forsyningsbranchen

Logimatic er leverandør til forsyningsbranchen med en bred pallette af løsninger indenfor automation og kontrolsystemer, SCADA, SRO, PLC og Netværk. Bo Eckhardt er som account manager ansvarlig for salg, kundepleje og forretningsudvikling i Logimatics afdeling i Værløse. Han tilslutter sig det 18 mand store team af specialister. Ud over salg af automationsløsninger skal Bo også være med til at præsentere forsyningsbranchen for RELY/on der er Logimatics IOT-løsning til overvågning og opsamling af data via trådløse enheder for at bidrage til optimering af drift og vedligehold.

”Jeg finder det utrolig spændende, at jeg nu skal være med til at udvikle Logimatic på forsyningsområdet med produktudvikling, salg af automationsløsninger og ikke mindst kundepleje.”

Bo Eckhardt, account manager

Bo Eckhardt vil være at finde i Logimatics afdeling i Værløse samt på telefon: 96347000 eller på mail: Bo.Eckhardt@logimatic.dk

Om Logimatics forretning indenfor Automation

Logimatic er et dansk software- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring med SCADA, El og Automation til både private og offentlige virksomheder. Logimatic leverer automation og komplette el- og SRO-anlæg, SCADA-systemer, PLC-styringer og kommunikationsnetværk og er et af de førende automationshuse i Danmark. Her kan du læse mere om hvad en PLC er og hvad SCADA-systemer er.

Det er centralt i Logimatic med et tæt kundesamarbejde for at sikre nogle gode, effektive og fleksible løsninger. Anciennitet hos kunder og medarbejder i virksomheden er høj hvilket gør Logimatic til en stabil partner og leverandør.

Læs mere om Logimatics løsninger til spildevandsbranchen her.