Styring, regulering og overvågning af driften kombineret med forebyggende vedligehold sikrer den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne. Et vedligeholdt anlæg reducerer desuden uforudsete opgaver, nedetid, nedlukninger og i værste tilfælde ulykker. Vores fokus er at bidrage med at sikre, at jeres driftsopgaver og forretning optimeres.

Med SERTICA og de nye funktioner, som Logimatic har udviklet til os, er vi sikre på, at vi har fået en fremtidssikret vedligeholdelsesløsning.

Herbert Hansen, Driftschef

Til forskel fra vores tidligere leverandør oplever vi, at Logimatic tager godt imod vores forslag til udvikling og forbedringer af systemet.

Jørgen Holm Madsen, Maskinmester

INEXTIA har en enkelthed og en tilgængelighed der kan mindske vores administrative tid ved en computer, og dermed optimere vores rutiner omkring udførelse af vedligehold.

Torben Nielsen, Driftsleder

Vi kender branchens krav og sikrer jer en stabil, sikker og optimeret drift.

Vores fokus i forsyningsbranchen

Vi ved, at det har store konsekvenser for forsyningens brugere, hvis de pludselig ikke har adgang til el, vand og varme eller hvis det ikke er muligt at komme af med deres spildevand. Vi ved også, at et godt overblik over driftsstatus giver frie hænder til vedligehold. Hermed sikrer forsyningsvirksomheden en høj leveringssikkerhed.

Med mere end 30 år i forsyningsbranchen kender vi til de fleste af jeres behov og har sat os ind i de krav, regler og love, der er gældende i jeres felt.

Se mere om SCADA og SRO

Se mere om Automation til Forsyningsbranchen

Forsyningsbranchen har fokus på effektivisering af de samlede omkostninger. Reduktion af driftsomkostninger og bedre udnyttelse af anlægsaktiver øger værdiskabelse – dette kan opnås med forebyggende vedligehold.

Et vedligeholdssystem inkluderer en bred vifte af funktioner, der optimerer og strukturerer vedligeholdsaktiviteter, hvilket bidrager til effektivisering og reduktion af de samlede ejeromkostninger. Et vedligeholdssystem understøtter planlagt, korrigerende, betingelsesbaseret og forebyggende vedligehold.

Med forebyggende vedligehold kan du udføre dine opgaver baseret på en avanceret opgaveliste, som også viser relationer mellem opgaver. Du får et overblik over lager og komponenter, som kan flyttes mellem lokationer for at reducere omkostninger. Derudover kan du følge og reagere på din vedligeholdelseshistorik og dermed reducere nedetiden på udstyr.

Se mere om vedligeholdssystemer på sertica.dk og inextia.dk

Per Ghodt
General Manager, Automation, NAMS, SCADA og SRO, Logimatic Engineering

+45 40 79 55 88
pgo@logimatic.dk

Louise Feld Petersen
Brand & Sales Manager, INEXTIA

+ 45 60 21 92 44
lfp@logimatic.dk