Med vores mere end 30 års erfaring i den maritime branche tilbyder vi skibsdesign og efterprøvede systemer, der samler data, sparer dig for tid og minimerer risikoen for fejl. Vores løsninger letter hverdagen i den maritime branche inden for sikkerhed, indkøb og performance. Vi kan desuden assistere din organisation i at håndtere kritiske situationer. Kort sagt, vi holder godt øje med dit skib.

Vi har mere end 30 års erfaring i den maritime branche.

Se vores kundecases

Vores fokus i branchen

Danske rederier er blandt verdens førende og råder over skibe inden for alle segmenter. Det gør dem robuste i den forstand, at de kan byde ind der, hvor markedet er.

Helt overordnet er det essentielt at skabe et overblik – både over alle de systemer der er i brug ombord men også i forhold til vedligeholdelse af maskineriet.

Vi arbejder tæt med danske og internationale rederier om at løse nutidens udfordringer. I fællesskab øger vi performance gennem best practice uanset løsning, politik, procedure og strategi.

Vi har udviklet en løsning til Søværnet, der har øget effektiviteten ombord og frigjort hænder til andre opgaver. Som rådgiver og systemintegrator arbejder vi med design, automation, service og support. Således har vi i samarbejdet med Søværnet optimeret deres drift med mere simple IT-løsninger, hvilket har resulteret i en minimeret nedetid til søs.

Vores løsning er bygget på en inline ThinManager-løsning, der er sikker i drift og beskytter mod potentielle cyber-sikkerhedstrusler. Mandskabet ombord har fået øget overblik over skibets performance og kan nu reagere hurtigt på alarmer på skibet – ikke kun fra kontrolrummet men fra mange placeringer ombord.

Søværnet har valgt Logimatic til udvikling og implementering af IPMS på tre fregatter af Iver Huitfeldt-klassen og to fleksible støtteskibe af Absalon-klassen.

Se mere om Søværnet og den valgte løsning.

Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede automationsprojekter, og vi er vant til at integrere os og vores ydelser som en del af dine projekter. Vi forstår processerne og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring til både private og offentlige kunder.

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Logimatic bidrager til det fælles mål i ShippingLab: At skabe Danmarks første autonome, miljøvenlige skib.

ShippingLab er et samarbejde imellem 30 partnere i Det Blå Danmark og er et ‘nonprofit’ innovationsprojekt.

Visionen er at Danmark skal være drivkraft indenfor intelligent søfart.

Se mere om ShippingLab på shippinglab.dk

Den maritime industri i Danmark består af skibsværfter, leverandører og designere af skibe, maritimt udstyr, maritime produkter og maritim service. Kort sagt virksomheder, som udvikler, producerer og servicerer maritim teknologi.

Logimatic har i mere end 30 år arbejdet i den maritime industri og er i dag fortsat meget aktiv i branchen. Derfor deltager vi også i en række maritime netværk for at følge med i udviklingen.

Troels Severinsen
Corporate CEO, Logimatic Engineering

+45 40 28 59 43
ts@logimatic.dk

Mads Juul Jensen
Senior Project Engineer

+45 51 52 01 59
mjj@logimatic.com