Med vores mere end 30 års erfaring i den maritime branche tilbyder vi skibsdesign og efterprøvede systemer der samler data, sparer dig for tid og minimerer risikoen for fejl. Vores løsninger letter hverdagen i den maritime branche inden for vedligeholdelse, sikkerhed, indkøb og performance. Vi kan desuden assistere din organisation i at håndtere kritiske situationer. Kort sagt, vi holder godt øje med dit skib.

Logimatics IPMS har bragt IT-understøttet kontrol og overvågning af vores skibe ind i en ny æra - både operationelt og vedligeholdsmæssigt.

Søværnet

Logimatic er jo kendt i branchen, og har altid været en troværdig og stabil leverandør.

Jakob Steffensen, Innovationschef

Vi har ikke valgt en systemleverandør, men en partner som kan understøtte os og vores ideer om fremtiden.

Rudi Vander Eyken, Group IT Manager

Vi kan garantere optimeret performance og reduceret TCO.

DOWNLOAD WHITE PAPER

Vores fokus i branchen

Danske rederier er blandt verdens førende og råder over skibe inden for alle segmenter. Det gør dem robuste i den forstand, at de kan byde ind der, hvor markedet er.

Priser for fragtning af gods er fortsat lave som et resultat af markedet, hvilket gør det sværere at generere profit. Herudover beskæftiger mange Fleet Managere sig med adskillelige processer og Shipping Management Software systemer for at kunne efterleve de utallige krav, der er til bl.a. sikkerhed, dokumentation og kvalitet.

Helt overordnet er det essentielt at skabe et overblik – både over alle de systemer der er i brug ombord men også i forhold til vedligeholdelse af maskineriet.

Vi arbejder tæt med danske og internationale rederier om at løse nutidens udfordringer. I fællesskab øger vi performance gennem best practice uanset løsning, politik, procedure og strategi.

Download white paper: 7 challenges in technical ship management

Vi har udviklet en løsning til Søværnet, der har øget effektiviteten ombord og frigjort hænder til andre opgaver. Som rådgiver og systemintegrator arbejder vi med design, automation, service og support. Således har vi i samarbejdet med Søværnet optimeret deres drift med mere simple IT-løsninger, hvilket har resulteret i en minimeret nedetid til søs.

Vores løsning er bygget på en inline ThinManager-løsning, der er sikker i drift og beskytter mod potentielle cyber-sikkerhedstrusler. Mandskabet ombord har fået øget overblik over skibets performance og kan nu reagere hurtigt på alarmer på skibet – ikke kun fra kontrolrummet men fra mange placeringer ombord.

Søværnet har valgt Logimatic til udvikling og implementering af IPMS på tre fregatter af Iver Huitfeldt-klassen og to fleksible støtteskibe af Absalon-klassen.

Se mere om Søværnet og den valgte løsning.

Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede automationsprojekter, og vi er vant til at integrere os og vores ydelser som en del af dine projekter. Vi forstår processerne og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring til både private og offentlige kunder.

Vi er et solidt team af ingeniører, installatører og maskinmestre med specialistkompetence inden for bl.a. design og udvikling af SRO, el-design og programmering. Opgaverne spænder fra små programmeringsopgaver til projektledelse på store totalleverancer.

Vores ekspertise tilfører værdi til dine projekter – og du kan trække på os efter behov.

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Logimatic bidrager til det fælles mål i ShippingLab: At skabe Danmarks første autonome, miljøvenlige skib.

ShippingLab er et samarbejde imellem 30 partnere i Det Blå Danmark og er et ‘nonprofit’ innovationsprojekt.

Visionen er at Danmark skal være drivkraft indenfor intelligent søfart.

Se mere om ShippingLab på shippinglab.dk

Den maritime industri i Danmark består af skibsværfter, leverandører og designere af skibe, maritimt udstyr, maritime produkter og maritim service. Kort sagt virksomheder, som udvikler, producerer og servicerer maritim teknologi.

Logimatic har i mere end 30 år arbejdet i den maritime industri og er i dag fortsat meget aktiv i branchen. Derfor deltager vi også i en række maritime netværk for at følge med i udviklingen.

Hans Christian Jensen
Head of Sales, SERTICA

+45 24 45 34 38
hcj@logimatic.dk

Troels Severinsen
Corporate CEO, Logimatic Engineering

+45 40 28 59 43
ts@logimatic.dk