Nyhedsoversigt

15.08.2022 - Nyheder

LOGIMATIC deltager ved DALO Industry Days

LOGIMATIC deltager ved DALO Industry Days. Messen afholdes i Ballerup Super Arena d. 24. & 25. August.

Efter at have ændret navn fra FMI Industridag til DALO Industry Days, afholdes Forsvarets Materiel og Indkøbsstyrelses årlige messe i Ballerup Super Arena. For første gang varer messen 2 dage, hvor LOGIMATIC ser frem til at bidrage til begge dage. I 2022 vil der blandt andet være mulighed for at styrke netværket blandt øvrige leverandører til forsvaret, mulighed for at kommunikere med deltagende fra forsvaret og embedsmænd fra en række organisationer, herunder NORDEFCO.

Leverandør til Søværnet

Vi ser frem til at deltage i DALO Industry Days og fremvise LOGIMATIC’s kapacitet som langvarig leverandør til Søværnet af en række produkter, som gør en forskel. I dag benytter Søværnet sig blandt andet af LOGIMATIC’s IPMS system INSEACON og vores avancerede CCTV-overvågning. Vi håber på, at vores deltagelse kan være med til at styrke LOGIMATIC’s profil blandt de deltagende forsvarsorganisationer og kan bidrage til et endnu stærkere samarbejde i fremtiden.

Vi ses i Ballerup

LOGIMATIC ser frem til at møde andre leverandører til messen i Ballerup og se hvilke spændende produkter andre leverandører i branchen har udviklet siden sidst. Derudover ser vi frem til at styrke vores netværk, med nye og eksisterende kunder og kollegaer indenfor denne branche. Vidensdeling er essentielt for at sikre vores tjenestemænd er bedst muligt klædt på, uanset hvad opgaven måtte være. Derfor er vi i LOGIMATIC stolte af, at vores produkter bidrager til dette. Vi glæder os til at se hvad de øvrige deltagende har med af innovative produkter og tiltag og ser frem til en spændende dialog omkring branchens udvikling.

Øvrig information om DALO Industry Days, som tilmelding og øvrig information kan findes her eller på fmi.dk.

Om LOGIMATIC

LOGIMATIC er en ingeniør- og teknologivirksomhed, som i mere end 30 år har leveret kvalitetsløsninger på tværs af brancher. I dag leverer LOGIMATIC en række produkter til blandt andet Søværnet. Messen er en mulighed for at kommunikere med nøglepersoner i branchen og vise LOGIMATIC’s kompetencer på området.