Nyhedsoversigt

07.09.2022 - Nyheder

Fusioner og opkøb

Logimatic har siden 1987 leveret løsninger indenfor områderne software, el og automation. Vi har tradition for, at levere løsninger af højeste kvalitet og er stolte af vores langvarige relationer med både kunder og medarbejdere.  Logimatic leverer løsninger til mange forskellige brancher som:

 • Forsyning – herunder spildevand, rent vand og varmeforsyning
 • Maritim og navy
 • Produktion og industri

Vi stræber altid efter at blive bedre og dække en bredere opgavepallette, så vi kan servicere vores kunder bedst muligt. Og så er vi altid er up to date med de nyeste teknologier, regler og certificeringer.

Vejen til at blive nordens førende automationshus

Vi er fusioneret med andre stærke nordiske automationsvirksomheder, med målet om at skabe nordens største og bedste automationsvirksomhed. Løbende udbygges forretningen gennem en række fusioner og opkøb, alt sammen for at kunne levere bedre løsninger, der kan imødekomme selv de mest komplekse forespørgsler. I vores nye og voksende konstellation, har vi tilsammen ekspertise indenfor:

 • Det maritime herunder navy
 • Forsyning
 • Industri
 • Pharma
 • Fødevarer
 • Telekommunikation
 • Cybersecurity
 • IIOT
 • BI-analytics og en lang række discipliner herunder

Samlingen af de mange kompetencer vi nu mobiliserer vil skabe en stærk faglighed og komme vores kunder til gode. Om gruppen siger Troels Severinsen, Adm. Direktør i Logimatic Engineering:

”Partnerskabet i gruppen er skabt på et fælles værdisæt med fokus på innovation, nærhed og kundetilfredshed som højeste prioritet. Vores udviklingsstrategi sikrer markedets dygtigste kompetencer i én gruppe. Fusionen er det rigtige sted at videreudvikle de systemer og produkter Logimatic har installeret hos vores kunder. Vi skaber også et større serviceteam med bedre lokal support landet over,”

Vores vision

Vores vision er at skabe nordens førende automationshus. Det betyder at vi vil være de bedste, ikke bare indenfor ét område, men den foretrukne partner indenfor alt der involverer automation. Vi vil have de stærkeste kompetencer i eget hus og det ved vi vil gavne vores kunder. Om fusionen af grupperne udtaler Christoffer Müller, partner ved Axcel, om visionen for gruppen:

 “Vores vision er at opbygge en nordisk mester indenfor komplekse og intelligente automationsløsninger, hvorfor partnerskaberne er et naturligt skridt på rejsen. Med denne gruppe står vi stærkere som leverandør i Danmark til gavn for både kunder og medarbejdere, og vi ser frem til at investere yderligere i vores fælles rejse,”

Vi fusionerer for at bringe denne vision til live. Vi ser ind i en fremtid med vækst, flere kollegaer, flere erfaringer og større viden, samlet på tværs af markedets frontløbere. Det er nødvendigt for at kunne blive nordisk mester, og det vil vi sammen være.

Øget kapacitet

Denne række af fusioner udvider vores kapacitet og gør det muligt at udføre opgaver mere effektivt, som en samlet enhed. Vores samlede kapacitet og kompetencer og domæneviden skal skabe udvikling til gavn for både medarbejdere og kunder. Det betyder vi får en masse nye kollegaer, som alle har deres styrker og områder de er vant til at arbejde med. Dette muliggøre arbejde på flere projekter og gør det muligt at tilbyde mere omfattende løsninger.

Fælles for os alle er, at vi har softwareudvikling som omdrejningspunkt for vores kerneydelser, og kan komplementere hinanden med kapacitet, erfaring og domæneviden.” – Ole Okkels, adm. Direktør, AN GROUP

Softwareudvikling er samlingspunktet, det vi alle har tilfælles. Men vi har forskellige kompetencer og det bliver en vigtig del af at tilbyde vores kunder stærke løsninger i fremtiden.

Bæredygtighed og robusthed i fokus

Gruppen har et bredt fokus på bæredygtige og robuste løsninger. Adm. Direktør hos Picca, Henrik Jensen udtaler:

Vi ser store fordele for vores kunder og medarbejdere ved at opbygge nordens førende automationspartner med fokus på bæredygtige og robuste automationsløsninger samt ny teknologi.

Vi vil levere løsninger der holder – ikke løsninger der konstant skal udskiftes. Holdbart materiale og systemer der understøtter bæredygtighed gennem f.eks. energibesparelse er et fokusområde for automation allerede i dag, og vil kun blive endnu vigtigere i fremtiden.

Mere end bare automation

Med tilføjelsen af INUATEK vil der også komme store kompetencer indenfor IIOT, cybersecurity og telekommunikation i spil i gruppen. Omkring opkøbet af INUATEK fortæller Christoffer Müller:

“Opkøbet af INUATEK bringer innovations- og startup-mentalitet ind i vores fælles gruppe, hvor deres nye intelligente løsninger og dataplatforme i høj grad vil komplementere vores nuværende kerneydelser indenfor automation. Dermed en innovativ investering mod visionen om at opbygge en nordisk mester indenfor komplekse og intelligente automationsløsninger,”

Tilføjelsen af nytænkning og stærke dataplatforme skal komplimentere kerneydelserne på automationsområdet og føre til endnu stærkere og mere dybdegående løsninger, til gavn for vores kunder.

Hvem er vi?

Gruppen består i dag af virksomhederne INUATEK, AN GROUP, Picca automation, Acobia og Logimatic Engineering. Hver virksomhed kommer med stor erfaring, stærke kompetencer og et ønske om at blive endnu dygtigere – til gavn for vores kunder.

Logimatic Engineering

Logimatic er grundlagt i 1987 og har hovedsæde i Aalborg. Det er en dansk ingeniør- og teknologivirksomhed med fokus på marine, spildevand, fjernvarme, energi og andet forsyning. Logimatic har en række langvarige partnerskaber, der vidner om at de er en stærk leverandør til enhver løsning. Virksomheden består af 30 ansatte, fordelt på afdelinger i Aalborg og Værløse.

Læs mere om Logimatic Engineering.

Picca automation

Picca automation er stiftet i 1988 og er ligeledes en dansk virksomhed. En af hovedområderne for Picca har været automationsløsninger til produktion og procesanlæg. Siden deres stiftelse har Picca leveret solide løsninger til, blandt andre, industrierne miljø & energi, pharme og fødevarer. Med kontorer i Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers har virksomheden 120 medarbejdere.

Læs mere om Picca automation.

AN Group

AN Group blev grundlagt i 1977 og er leverandør af automations- og softwareløsninger til offentlige såvel som private kunder i Danmark. AN Group er en dansk virksomhed med hovedsæde i Lynge. Med fokus på pharma- og fødevareindustrien har de leveret stærke løsninger til kunder i mere end 40 år.

Læs mere om AN GROUP.

Acobia

Acobia er en førende leverandør af industrielle automationsløsninger til offentlige og private kunder i Sverige og Norge. Acobia blev grundlagt i 1995 og har i dag mere end 60 ansatte på tværs af selskabets tre kontorer i Sverige samt et kontor i Norge.

Læs mere om Acobia.

INUATEK

INUATEK er en nyere virksomhed, som blev grundlagt i 2018. De bringer noget helt specielt til gruppen, med nogle unikke kompetencer. Her er fokus på IIOT, cybersecurity, data og softwareløsninger. INUATEK er meget innovative og har forsket og udviklet energibesparende systemer til telekommunikationsindustrien. Virksomheden har kontorerer i Grønland og Danmark, med hovedsæde i København og består af 12 medarbejdere.

Læs mere om INUATEK.

Har du spørgsmål?

Det er mange informationer, og det kan være uoverskueligt at finde ud af præcist hvordan det kommer til at fungere. Derfor er det vigtigt for os at være så transparente som muligt. Hvad end du er interessent i et af de tidligere selskaber, eller blot ønsker at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Find din kontaktperson herunder.

Logimatic Engineering
Troels Severinsen, CEO
+45 40 28 59 43
ts@logimatic.dk

Picca automation
Henrik Jensen, Adm. Direktør
+45 20 20 52 30
hje@picca.dk

AN GROUP
Ole Okkels, Adm. Direktør
+45 26 34 10 90
ook@angroup.dk

INUATEK
Henrik Dam, Adm. Direktør
+45 40 60 55 08
hrd@inuatek.com