Vi har en klar mission om at være den bedste arbejdsplads med en kombination af dygtige, initiativrige og innovative medarbejdere i en professionel, men afslappet arbejdskultur.
Logimatic er blevet en del af Init som er nordens førende indenfor industriel IT og automation – Læs mere i her.

Se ledige stillinger i Init her

Gå til ledige stillinger

Ledige stillinger i Logimatic

Projektingeniør til automationsprojekter

Aalborg

Projektingeniør til automationsprojekter

Værløse

Nøglen til succes ligger i vores værdier - Mening, Respekt, Indflydelse og Troværdighed.

Alle kan snakke med alle uanset stilling – både på kontoret, men også når vi ses til sociale arrangementer i vores fritid.

Birk, Head of Marketing & Communications

Du bliver fra dag ét en del af Logimatic-familien. Jeg er stolt over at repræsentere Logimatic. Vi har et helt specielt DNA.

Mads, Senior projektingeniør

Jeg har stor indflydelse på mit eget arbejde, og Logimatic giver mig frihed til at udvikle på mit team og sikre gode relation til vores kunder.

Bo, Key Account Manager og Team Lead

  • Birk, Head of Marketing & Communications
  • Mads, Senior projektingeniør
  • Bo, Key Account Manager og Team Lead

Vi samler på talenter. Er der ikke en stilling, som passer netop dig, så send gerne en ansøgning alligevel.

Søg uopfordret

Et godt sted at være

”Hos os er det medarbejderne, der gør forskellen. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores godt 85 medarbejdere til enhver tid synes, at Logimatic er et godt og inspirerende sted at arbejde. Jeg tror på, at vi ved at tilbyde vores medarbejdere et inspirerende miljø kan høste fordele igennem glade og engagerede medarbejdere, der skaber gode resultater.

Flere af vores medarbejdere har været en del af Logimatic-familien i mange år. Det vidner om loyalitet og gode muligheder for at dygtiggøre sig og vokse i takt med virksomhedens vækst. Jeg er taknemlig for den meget store indsats og vilje, vores medarbejdere har udvist i mere end 30 år i Logimatic – nogle af dem har faktisk været med helt fra begyndelsen. De er virksomhedens sjæl. De gør forskellen. De er vores fremtid.”

Troels Severinsen

”Vores kultur er uformel, og der er ”højt til loftet” – og vores værdier mening, respekt, indflydelse og troværdighed afspejles tydeligt i hverdagen og er vores DNA. Vi værner om hinanden som kolleger og om vores kunder i en atmosfære, der giver plads til smil og en sjov bemærkning. Samtidig har vi en professionel tilgang til både kunder og vores arbejdsplads.

Hos os er medarbejderne den største styrke, de er nøglen til den succes og vækst, vi har opnået. Vi tror på, at vores medarbejdere er klar til at tage ansvar. Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på dit arbejde, og at du føler, du kan sætte nye ideer i spil.”

Lene Dahlstrøm

Mening
Det vi gør, skal give mening og tilføre værdi

Respekt
Vi viser respekt for hinanden, opgaven og kunden

Troværdighed
Vi siger, hvad vi gør, og gør hvad vi siger

Indflydelse
Vi får indflydelse via engagement, beslutsomhed og ansvarlighed.

Disse værdier er godt forankret i os alle og gør Logimatic til en spændende og dynamisk virksomhed

Hos Logimatic er medarbejdernes velbefindende vigtig, og derfor arrangerer vi løbende både sociale arrangementer og sportsarrangementer. De sociale arrangementer omfatter alt fra ginsmagning til firmature i Fårup Sommerland. Sportsarrangementerne byder blandt andet på firmafodbold, curling og det årlige DHL-stafetløb.

Vi har egen kantine, der giver medarbejderne mulighed for en sund og varieret kost – og endda vegetariske retter. Kantinen har igennem mange år modtaget Miljø- og Fødevareministeriets elite-smiley. En elite-smiley gives til virksomheder med den bedste inspektionshistorik – altså kun dem med glade smileyer de seneste 12 måneder.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Vores mål er at finde de medarbejdere, der matcher vores kompetencebehov og vores værdier, og som vi tror på, vil trives i Logimatic-kulturen. Det gør vi gennem en rekrutteringsproces, hvor både Logimatic og du som kandidat får mulighed for at vurdere, om der er et godt match.

Alle ansøgninger og CV’er læses og vurderes op imod den stilling, vi skal have besat. Herefter inviterer vi relevante kandidater til samtale, hvor hovedformålet er at afklare, om jobbets opgaver og krav stemmer overens med dine kompetencer og forventninger – og om vi vurderer, kandidaten er det rigtige match til teamet.

Samtalen afholdes af vores HR-chef Lene Dahlstrøm og din kommende leder. Du vil blive bedt om at fortælle mere om dig selv, din baggrund og din motivation for jobbet. Desuden vil du få en introduktion til Logimatic og jobbets muligheder og opgaver. Vi ansætter løbende og har derfor ikke en slutdato på vores opslag.

Alle kandidater får en bekræftelse på modtaget ansøgning og enten en indkaldelse til samtale eller et afslag, når vi er så langt i processen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få feedback.

Når du starter i dit nye job hos Logimatic, får du tilknyttet en mentor den første tid. Du følger en individuel introduktionsplan, så du får den bedste opstart.

På vores fælles karrieresite i Init kan du finde mere om rekrutteringsprocessen i Init gruppen.

Logimatic har et godt samarbejde med uddannelsesinstitutioner både i Nordjylland og på Sjælland. Vi deltager løbende i forskellige events med studerende på forskellige studieretninger.

Du kan møde os her:

Har du spørgsmål til, hvordan det er at arbejde hos Logimatic, og hvordan du bliver en del af familien?

Lene Dahlstrøm

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk