Mød vores softwareudvikler Lars Emil

Jeg arbejder med alt fra frontend til backend, algoritmer og performance. Det bedste ved mit job er, når man er ude ved en kunde med et projekt, man har arbejdet længe på. Det er en fantastisk følelse.

Følg os på LinkedIn og se hvem, der arbejder hos Logimatic.

Logimatic LinkedIn

Mads Juul Jensen
Senior Project Engineer, Marineautomation

Mød mig på LinkedIn

Hvad siger vores medarbejdere

Jobbet
Som projektleder og udvikler hos Logimatic har jeg et meget varierende arbejde, hvor jeg ud over at have ansvaret for gennemførsel af projekter også arbejder på større og mindre softwareudviklingsopgaver – både på de projekter, som jeg selv har ansvaret for samt projekter, der styres af mine kollegaer.

Desuden har vi i afdelingen 24/7 support på vores LOGIA-løsninger, hvor jeg, som en del af mit arbejde, også er en del af vagt-rotationen.

Medarbejder i Logimatic
Hos Logimatic er der en meget tæt, venskabelig og kollegial kultur med dygtige og venlige kollegaer, der altid er klar til at hjælpe, hvis man har brug for få svar på spørgsmål eller hjælp til en opgave. Derudover har Logimatic en god social atmosfære, hvor jeg allerede efter kort tids ansættelse følte mig som en integreret del af virksomheden og afdelingen.

Med mange varierende arbejdsopgaver inden for både projektledelse, softwareudvikling og support har man som medarbejder i Logimatic mange gode muligheder for at dreje sine arbejds- og ansvarsområder og dagligdag ind på et spor, som passer til ens egne kvalifikationer og ambitioner.

Fakta
• Marts 2015 – Ansat i Logimatic
• 2013-2015 – Løsningsarkitekt og systemkonsulent ved Lyngsoe Systems
• 2009-2013 – Projektleder ved Lyngsoe Systems
• 2004-2009 – User Experience Designer ved ETI
• 2002-2004 – Softwareudvikler ved Lyngsoe Systems
• 2002 – Uddannet Datalog med speciale i Human-Computer Interaction fra Aalborg Universitet

Se Morten på LinkedIn

Har du spørgsmål til, hvordan det er at arbejde hos Logimatic, og hvordan du bliver en del af familien?

Lene Dahlstrøm

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk