Et godt sted at være

I Logimatic er vi mere end 85 dygtige medarbejdere, hvoraf ca. 80% har en akademisk uddannelse, typisk inden for forskellige ingeniørretninger, datalogi og softwareprogrammering.

Vi tilstræber at skabe et godt arbejdsmiljø og trivsel for alle vores medarbejdere, således at de til en hver tid synes, at Logimatic er ”et godt sted at være”.

Vi har korte kommandoveje, en flad struktur og et højt fagligt niveau i et uformelt miljø. Der er høj grad af frihed under ansvar samt mulighed for at påvirke og udfordre sig selv i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften.

Vores kultur er uformel og der er ”højt til loftet” – og vores værdier mening, respekt, indflydelse og troværdighed afspejles tydeligt i hverdagen. Vi værner om hinanden som kolleger og vores kunder i en atmosfære der også giver plads til smil og en sjov bemærkning sammen med vores professionelle tilgang til både kunder og vores arbejdsplads.

Vi er et aktivt hus både arbejdsmæssigt og socialt. Vi gennemfører MUS samtaler, udfordrer hinanden i faglige projekter og besøger vores kunder både nationalt og globalt. Socialt holder vi forskellige arrangementer hen over året – så vi også mødes uden for de faglige rammer.

Vores kantine er samlingssted på tværs af vores afdelinger. Her summer det af god stemning, og du kan få en god og varieret frokost i godt selskab.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter for Logimatics kantine her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du søger et af vores ledige jobs, ønsker en praktikplads, ønsker at skrive projekt sammen med os eller er interesseret i at vide mere om vores jobprofiler. 

 

Navn  
E-mail  
Telefon  
Besked 
Upload Ansøgning 
Upload CV 

LinkedIn

Følg gerne vores virksomhedsside på LinkedIn og få opdateringer i dit nyhedsflow om nye stillingsopslag.

 

 

Til toppen