Her kan du møde nogle af de kollegaer, du kommer til at arbejde sammen med hos Logimatic.

Mød Morten Hammer

Head of Development

Mød Lars Emil Eriksen

Softwareudvikler

Mød Jesper Achard Henriksen

Customer Succes Manager

Følg os på LinkedIn og se hvem der ellers arbejder hos Logimatic.

Logimatic LinkedIn

Hvad siger vores medarbejdere

Jobbet
Som projektleder og udvikler hos Logimatic har jeg et meget varierende arbejde, hvor jeg ud over at have ansvaret for gennemførsel af projekter også arbejder på større og mindre softwareudviklingsopgaver – både på de projekter, som jeg selv har ansvaret for samt projekter, der styres af mine kollegaer.

Desuden har vi i afdelingen 24/7 support på vores LOGIA-løsninger, hvor jeg, som en del af mit arbejde, også er en del af vagt-rotationen.

Medarbejder i Logimatic
Hos Logimatic er der en meget tæt, venskabelig og kollegial kultur med dygtige og venlige kollegaer, der altid er klar til at hjælpe, hvis man har brug for få svar på spørgsmål eller hjælp til en opgave. Derudover har Logimatic en god social atmosfære, hvor jeg allerede efter kort tids ansættelse følte mig som en integreret del af virksomheden og afdelingen.

Med mange varierende arbejdsopgaver inden for både projektledelse, softwareudvikling og support har man som medarbejder i Logimatic mange gode muligheder for at dreje sine arbejds- og ansvarsområder og dagligdag ind på et spor, som passer til ens egne kvalifikationer og ambitioner.

Fakta
• Marts 2015 – Ansat i Logimatic
• 2013-2015 – Løsningsarkitekt og systemkonsulent ved Lyngsoe Systems
• 2009-2013 – Projektleder ved Lyngsoe Systems
• 2004-2009 – User Experience Designer ved ETI
• 2002-2004 – Softwareudvikler ved Lyngsoe Systems
• 2002 – Uddannet Datalog med speciale i Human-Computer Interaction fra Aalborg Universitet

Se Morten på LinkedIn

Jobbet
Jeg er ansat som softwareudvikler i Logimatic. Ud over at arbejde med standardudvikling af SERTICA, kommer der hele tiden nye projektopgaver ind fra vores kunder rundt omkring i verden. Det giver en god variation i opgaverne og der er hele tiden nye interessante forretningsområder at sætte sig ind i.

Desuden har jeg meget fokus på hele tiden at forbedre brugernes oplevelse af SERTICA, både med hensyn til hastighed og brugervenlighed. Det indbefatter brugen af forskellige værktøjer til at analysere vores kode og database, for at identificere eventuelle flaskehalse. Det kan være et meget sjovt og tidskrævende detektivarbejde. Derfor er det også særdeles tilfredsstillende, når jeg spotter årsagen til det, jeg har jagtet i et stykke tid.

Medarbejder i Logimatic
Det er altid dejligt at møde på arbejde, da der er en god humoristisk stemning i hele huset. Alle kan snakke med alle uanset stilling, og der er masser af plads til at lave sjov med hinanden. Har man behov for at fordybe sig i en opgave i en periode, og skrue ned for det sociale, bliver det også accepteret.

Der er et godt sammenhold i firmaet, og ud over de arrangementer og teambuilding-ture der dukker op jævnligt, bliver der tit taget initiativ til et lille arrangement i privat regi. Det skal som regel indeholde noget godt at spise og drikke.

Mad er generelt et af de helt store samtaleemner – ikke mindst til frokost, hvor vi nyder godt af den fantastiske kantine.

Fakta
• 2007 – Softwareudvikler hos Logimatic
• 2005-2007 Uddannet som Datamatiker
• 2003-2005 Testudvikler hos GPV Electronics
• 2002-2003 Testudvikler hos Motorola A/S
• 2000-2002 Testudvikler hos Digianswer A/S
• 1994-2000 Testudvikler hos Eurocom Industries A/S
• 1990-1994 Uddannet som Elektronikmekaniker

Se Jesper på LinkedIn

Har du spørgsmål til hvordan det er at arbejde hos Logimatic, og hvordan du bliver en del af familien?

Lene Dahlstrøm

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk