Hos os får du mulighed for at arbejde med relevante opgaver sammen med kollegerne i huset. Du bliver en del af ”familien” fra første dag og deltager i de møder i huset, som er aktuelle for dine opgaver. Vi ønsker at du får et komplet billede af, hvad det vil sige at være ansat i en virksomhed som vores – både fagligt og socialt. Derfor inviteres du selvfølgelig også med til vores mange sociale arrangementer. Flere praktikanter og studentermedhjælpere bliver ofte tilbudt en fast stilling.

Mød Louise

Hør hvad Louise kan fortælle om sit forløb som Marketing praktikant hos Logimatic

Mød Christian

Hør hvad Christian har at fortælle om hverdagen som studenterprogrammør hos Logimatic

Mød Jannatul

Jannatul er Marketing Assistant, hør mere om hendes forløb.

Mød Anna

Bliv klogere på hverdagen som Marketing praktikant hos Logimatic gennem Anna.

Hvordan er det at være i praktik hos Logimatic?

Jeg hedder Cecilie og er Marketingspraktikant i Logimatic som et led i min uddannelse i Culture, Communication and Globalization med specialisering i Markedskommunikation og Forbrug.

Mit primære fokus under min praktik er tekstforfatning, og jeg skriver derfor alt fra korte tekster på sociale medier til længere tekster som pressemeddelelser og nyheder. Herudover udfører jeg en bred vifte af opgaver, som alle er skræddersyet til mine interesser. Det giver mig rig mulighed for både at afprøve noget nyt, men også for at specialisere mig inden for det, som jeg brænder for.

Udover at være en arbejdsplads med stor mulighed for både personlig og faglig udvikling, er Logimatic en arbejdsplads med et enestående socialt miljø. Som praktikant får man ikke bare en praktikantkasket på, men man bliver derimod en del af holdet på lige fod med alle andre. Det indebærer fantastiske kollegaer og sociale arrangementer både i og uden for virksomheden.

Mit navn er Mads Faber og jeg studerer datalogi på Aalborg Universitet. Min titel her hos Logimatic er softwareudvikler og jeg arbejder med problemløsning i eksisterende produkter.

Hos Logimatic er det meget nemt at komme i snak med kollegaerne og som praktikant eller studentermedhjælper bliver du behandlet på lige fod med alle andre.

Det har været en meget god og lærerig oplevelse for mig at arbejde som studentermedhjælper hos Logimatic.

Jeg er praktikant som software udvikler hos Logimatic. Jeg arbejder med frontend-udvikling i C# og XAML, samt backend-udvikling i PL/SQL. Jeg er med til at udvikle på lager- og logistikstyrings softwaren Logia og mine opgaver indebærer blandt andet bugfixes, nye features og videreudvikling af eksisterende features og funktionalitet.

Under mit praktikforløb har jeg anvendt den teori som jeg har tilegnet på datamatikeruddannelsen til at løse mine opgaver.

Som praktikant i Logimatic bliver du inviteret med til mange forskellige arrangementer uden for arbejdstiden, hvilket er med til at skabe en god stemning og styrke fællesskabet. Vi lærer hinanden bedre at kende uden for arbejdet, hvilket gør Logimatic til mere end bare en arbejdsplads

Har du spørgsmål vedrørende HR, så kontakt mig endelig.

Lene Dahlstrøm

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk