Ingeniør med kendskab til forsyningsbranchen

Vi har travlt og søger ingeniører til vores afdelinger for automationsløsninger i Værløse og i Aalborg. Vi designer, udvikler og implementerer el- og automationløsninger inden for industri, miljø, energi og marine.


Se video om stillingen her
Download stillingsopslag
 - eller læs videre herunder

JOBBET
Du bliver en del af vores kontor i Værløse eller Aalborg og bliver involveret i projekter fra projektstart til aflevering hos kunden. El- og automationsopgaverne spænder bredt i projekterne og gennemføres i projektteams.

Opgaverne løses i vores kontormiljø, men også i en vis grad på anlæg hos kunden. Vores projekter er typisk bygget op om en PLC, SCADA og netværksløsning, men vi udfører også løbende service og vedligehold af anlæg hos vores kunder. Vi arbejder på en række automationsplatforme primært Schneider, Siemens og Rockwell.

Du kommer til at indgå i et bredt fagligt team med stor mulighed for faglig sparring og vidensdeling. Vi vægter faglig og personlig udvikling, da vi vækster og har en strategi om at ekspandere og udbygge vores kompetencer. Du vil indgå i komplekse projekter, hvorfor din evne til vidensdeling og samarbejde er vigtig for os.

Lyder dette interessant, er det måske dig vi leder efter?


HVEM ER DU?
Du har en baggrund som ingenør, arbejder selvstændigt og har et positivt drive.

Optimalt set har du:

• Erfaring fra energi - eller forsyningsbranchen (spildevand/kraftvarme)
• Erfaring med automation (PLC & Scada-løsninger)
• Kendskab til el-projektering
• Flair for direkte kundekontakt


HVEM ER VI?
Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed med hovedkontor i Aalborg og en afdeling i Værløse. Vi er stolte af vores ISO 9001-certificering, for vi vægter kvaliteten i vores løsninger højt. Logimatic er i dag en betydelig leverandør af el- og automationsløsninger til forsyningsbranchen, energisektoren og til den maritime branche.

Vi er en organisation med korte kommandoveje, en flad struktur og et højt fagligt niveau. Vores omgangstone er uformel og du vil have en høj grad af indflydelse og frihed under ansvar.

Du kan hos os få mulighed for at udfordre dig selv i en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften. Vi giver plads til initiativ. Aflønningen vil være i overensstemmelse med kvalifikationer og omfatter pensions- og bonusordning.


Vi søger de bedste medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel og være en del af vores spændende udvikling.


Vi glæder os til at høre fra dig!

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere info.
HR-chef Lene Dahlstrøm kan kontaktes på tlf. 96 34 70 00.
 
ANSØGNING
Ansøgning modtages pr. e-mail til job@logimatic.dk
Stillingen ønskes besat snarest, men vi er klar til at vente på den rette kandidat.
Ansøgninger bliver behandlet løbende.
 
Til toppen