Nyhedsoversigt

11.01.2023 - Nyheder

MBB Consult bliver en del af Nordic Automation Partner

Med opkøbet af danske MBB Consult udvider Nordic Automation Partner sine tilbud til industrien og styrker samtidigt sin position på det danske marked med lokation i Esbjerg.

Nordic Automation Partner blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PD-Automation, og tæller herudover svensk-norske Acobia og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, ProjectBinder og nu MBB Consult.

MBB Consult har siden 2016 leveret IT support, rådgivning og konsulentydelser til nationale og internationale kunder i både SMV og Enterprise segmentet. Fokus har især været på sektoren for vedvarende energi samt transport og logistik. Selskabet har kontor i Esbjerg og har på nuværende tidspunkt 7 medarbejdere.

Morten Busch, Adm. direktør i MBB Consult: “Support og drift af produktionskritiske IT-systemer, Cyber security og videoovervågningsløsninger er kerneområder i vores nuværende ydelseskatalog. Vi ser derfor frem til, som en del af Nordic Automation Partner, at kunne tilbyde en endnu bredere vifte af kompetencer og langsigtede løsninger til gavn for alle Nordic Automation Partners kunder.”

MBB Consult fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, og tidligere ejer af selskabet fortsætter med en ejerandel i Nordic Automation Partner.

Henrik Jensen, adm. Direktør for Nordic Automation Partner:”MBB Consult vil særligt bidrage til vores fælles gruppe med kompetencer indenfor Cyber security og industriel IT-support- og drift. Dermed tager vi endnu et skridt mod vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af komplekse automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med MBB Consult at skabe en endnu stærkere gruppe til gavn vores kunder og medarbejdere.”

Nordic Automation Partner har med MBB Consult indtræden i gruppen nu ca. 340 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien og Spanien.

Om MBB Consult

MBB Consult ApS blev grundlagt i 2016 og har kontor i Esbjerg, Danmark. Virksomhedens 7 specialiserede medarbejdere som leverer kvalitets IT-support, rådgivning og konsulentarbejde til virksomheder over hele kloden. Læs mere om MBB Consult på www.mbb-group.dk

Om Nordic Automation Partner

Nordic Automation Partner er en gruppe af softwarevirksomheder, der leverer bæredygtige, innovative og langsigtede industrispecifikke automationsløsninger til en bred vifte af produktionsvirksomheder i Skandinavien og udlandet. Nordic Automation Partner blev etableret i januar 2022 og består i dag af 9 automatiseringsvirksomheder med omkring 340 højt kvalificerede medarbejdere på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien og Spanien. Læs mere om Nordic Automation Partner her på logimatic.dk/nyheder

Om Axcel

Axcel blev grundlagt i 1994 og er en nordisk kapitalfond med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder med en bred base af både nordiske og internationale investorer. I løbet af de seneste 25 år har Axcel rejst seks fonde med samlede kapitaltilsagn på 2,8 mia. euro. Fondene har samlet foretaget 64 platformsinvesteringer med mere end 150 tilføjelsesinvesteringer og 48 exits. Læs mere om Axcel på www.axcel.dk

Yderligere oplysninger:

Nordic Automation Partner:

Henrik Jensen, Adm. direktør

Telefon: +45 20 20 52 30

Mail: hje@picca.dk

MBB Consult:

Morten Busch, Adm. direktør

Telefon: +45 42 44 65 55

Mail: mb@mbb-group.dk

Axcel:

Christoffer Müller, Partner

Telefon: +45 29 38 53 66

Mail: cm@axcel.dk

Christian Schmidt-Jacobsen, Managing Partner

Telefon:+45 21 78 36 97

Mail: csj@axcel.dk