Nyhedsoversigt

25.10.2017 - Nyheder

Logimatic’s CEO byder velkommen til Kronprinsessen i anledning af 25 års jubilæum hos Naval Team Denmark

Logimatic’s CEO og formand for Naval Team Denmark, Troels Severinsen, præsenterer H.K.H. Kronprinsesse Mary for bestyrelsen i anledning af jubilæums reception.

Naval Team Denmark blev grundlagt i 1992 af elleve forskellige virksomheder, heriblandt Logimatic. NTD er en eksportklub, som hjælper dansk industri med eksport af maritimt udstyr til udenlandske flåder. Organisationen har et tæt samarbejde med det danske forsvar og især Marinestaben.

Gennem 25 år har Naval Team Denmark støttet medlemsvirksomheder med at fremme ikke kun platforme, men også skibsdesign, knowhow og flådemateriel, blandt andet radar- kommando-, styrings- og kommunikationssystemer på det internationale plan. Troels Severinsen, CEO i Logimatic og formand for NTD udtaler, ”NTD har gennem 25 års udviklet sig fra elleve til tyve danske medlemmer og to udenlandske affilierede medlemmer. Det tager jeg som en indikation på, at NTD har forsynet medlemmerne med relevant støtte i deres internationale kampagner. Derfor er det også en kæmpe ære at få fint besøg af kronprinsessen, det betyder rigtig meget.”

Logimatic er en international ingeniør og software virksomhed, og er specialister inden for el og automation til den maritime branche. Blandt andet er Logimatic’s IPMS-løsning (Integrated Platform Management System) installeret på de danske fleksible støtteskibe og fregatter.

Troels Severinsen fortæller, ”Naval Team Denmark repræsenterer i dag en stor del af dansk forsvarsindustri inden for det maritime, og vores varemærke er kendt på det internationale marked. Det gør det muligt for os at bruge NTD til at promovere de løsninger og ydelser, som vi kan tilbyde det internationale flådesegment.”

Læs mere om Logimatic eller følg os på LinkedIn