27. august 2019

Logimatic lancerer ny SERTICA App, der kombinerer Job og Formularer.


Logimatic lancerer ny SERTICA app, hvilket betyder, at brugere nu kun behøver én app til at håndtere job og formularer. Samtidig er appen blevet forbedret både visuelt og med fokus på brugeroplevelsen for at øge brugervenligheden.

Ved at kombinere job og formularer i samme app vil brugere opleve en hurtigere og mere fleksibel håndtering af job og formularer. Den nye SERTICA app gør det muligt for brugere at udfylde formularer såvel som at oprette og afslutte job fra mobilenheder, hvilket gør appen ideel til dagligt brug. Derudover reducerer den også den administrative tid, der bruges foran en computer.

SERTICA appen er blevet udviklet med et øget fokus på brugeroplevelsen – det skal være nemt. Derfor er de mest relevante informationer blevet grupperet og placeret logisk sammen. Brugeren behøver ikke længere at scrolle op og ned i appen for at udfylde al information, hvilket gør det muligt at arbejde både hurtigere og mere intuitivt i appen.

Rasmus Wæhrens, Techinical Lead hos Logimatic fortæller: “Vi har fokuseret på at gøre appen intuitiv, og brugeren bliver derfor guidet gennem både brugen af jobs og formularer. Visuelt er appen simpel, hvilket tydeliggør, hvad brugeren skal foretage sig. For eksempel er alt, hvad der mangler at blive udfyldt for at kunne udføre et job, markeret med rødt.”

Det var Logimatics ambition at udvikle en app, der kombinerer den papirløse håndtering af joblister og formularer. Appen er særligt velegnet til checklister og assisterer brugere i at udføre deres opgaver. SERTICA appen integreres med PC versionen af SERTICA, hvilket gør, at appen kan bruges offline og synkroniserer indhold, når der er internetforbindelse. Det gør det muligt for brugere at analysere data fra appen ved at overføre det til PC-versionen.

Hans Chr. Jensen, Head of Sales hos Logimatic siger: “Appen skaber værdi for vores kunder ved at øge fleksibiliteten og mobiliteten. Appens mobilitet og uafhængighed gør, at brugere kan arbejde med job og formularer alle steder uden at skulle sidde foran en computer eller være afhængig af andre systemer eller licenser.”

Læs mere om fordelene ved SERTICA appen og se demo.
Til toppen