Om os

Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed med solid global erfaring inden for udvikling, salg, implementering og support af egne software- og automations-løsninger. Rådgivning og konsulentassistance udgør også en stor del af vores leverancer, både som selvstændig ydelse og i forbindelse med vores IT-løsninger.

Vores løsninger er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne. Det gør vi bl.a. gennem konstant at forbedre effektivitet og kvalitet, reducere leveringstider og spare omkostninger.
 

Viden og teknologi

Vi integrerer viden og teknologi og leverer derved værdiskabende løsninger til vores kunder. Løsninger der optimerer processer og arbejdsgange hos den enkelte kunde, og derigennem ruster dem til at indtage en førerposition i den tiltagende konkurrence på markederne - nationalt såvel som internationalt.

Vores viden er vores medarbejdere. Uden dem ville teknologi blot være teknologi. Vores medarbejdere bidrager med den værdiskabende viden, der er en forudsætning for at løsningen kan forbedre konkurrenceevnen hos den enkelte kunde.
 

Fokus på kunden

Vores kunder har til enhver tid krav på en førsteklasses behandling - fra den første kontakt, til levering af ordren samt i forhold til den efterfølgende service og support. Det gælder uanset om de er lokale eller internationale. Logimatic arbejder med stor fleksibilitet på tværs af landegrænser og evner samtidig at levere den tilstedeværelse, der sikrer stor kundetilfredshed.

Uanset størrelse og kompleksitet løser vi opgaven med 100% fokus på kundens forretningsbehov og med udgangspunkt i dette. I kraft af at alle vores løsninger er egenudviklede, kan vi tilpasse løsningerne til små, store og specielle behov.


Kvalitet og certificeringer

Vi lægger vægt på at levere god og ensartet kvalitet, og at kunne eksekvere projekter effektivt og konkurrencedygtigt.

Derfor er vi kvalitetscertificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2015, og har været det siden 1998. Kvalitetscertificeringen gælder for alle vores løsninger og ydelser.

DS/EN ISO 9001 omhandler de danske og internationale standarder for systematisk kvalitetsledelse.


Entrepeneur of The Year

Logimatic er tre gange af Ernst & Young blevet nomineret til prisen "Entrepreneur of The Year" og én gang som "Bedste Vækstskaber". De udslagsgivende faktorer i bedømmelserne har været vores stærke fokus på globalisering, internationalisering, virksomhedskultur og -værdier.

Vi har to gange vundet "Entrepreneur of The Year" og én gang "Bedste Vækstskaber".

 

 


 

 

Til toppen