Historien

Den 1. april 2012 fejrede Logimatic 25 år med vækst og innovation. Meget er sket siden fire stiftere fra Aalborg Værft startede Logimatic som spin- off virksomhed i 1987. Ikke kun Logimatic har udviklet sig – samfundet har også gennemgået en kraftig udvikling.

Udgangspunktet for virksomheden var rådgivning indenfor el- og automation, men forretningsgrundlaget bevægede sig hurtigt mod at softwareudvikling også blev et fokuspunkt. Den teknologiske udvikling tog fart og Logimatic så mulighederne og investerede i fremtiden.

Konjunkturerne i samfundet har bevæget sig op og ned, hvilket har stillet store krav til virksomhedernes omstillingsevne. Logimatic har bevist sin evne til hurtig omstilling, ved at trimme virksomheden når det var nødvendigt, og investere når mulighederne var der.

Vores kunder har været fremsynede og har set værdien i teknologisk udvikling. Det har stillet store krav til de løsninger, de har efterspurgt og til os som leverandør. Projekterne har til tider været ambitiøse, men kunderne har udvist stor tillid til, at vi har været i stand til at løfte opgaven. Indhold og omfang af opgaverne har udfordret den enkelte medarbejder.

En stor del af vores medarbejdere har været med på holdet i mange år, hvilket vidner om loyalitet og gode muligheder for at dygtiggøre sig og vokse i takt med virksomhedens vækst. Logimatic vil benytte jubilæumsåret til at hylde medarbejderne for den meget store indsats og vilje, de har udvist i alle 25 år.
De er virksomhedens sjæl. De gør forskellen. De er vores fremtid.
 Læs mere

Du kan læse meget mere om vores historie i brochuren her, hvor du også finder mere information om vores forskellige produkter og ydelser.

Klikker du på tidslinien nedenfor, har du mulighed for at få et hurtigt overblik over vores historie.

 

 

 

Til toppen