Kontakt jeres Ekspert i SCADA SRO EL og PLC Programmer. Med mere end 30 års erfaring fra industrien og forsyningsbranchen er Per den perfekte sparringspartner når det kommer til SCADA, SRO og PLC-programmering.

Vil du vide mere om Logimatics automationsløsninger så besøg vores side for automation hvor du kan finde løsninger til industrien, det maritime og til produktions- og forsyningsbranchen. Vi ser frem til at høre fra jer.

Pers team af eksperter i SCADA, SRO og PLC-programmering

Per har I Logimatic et team af dygtige folk bag sig når løsningen til jer skal udvikles. Som ekspert i SCADA, SRO, EL-systemer og PLC Programmer har Logimatic udviklet løsninger til mange forskellige brancher. Logimatic har også lavet et system til overvågning af netværksenheder. Systemet hedder NAMS og her kan du bliver klogere på det. Produktionsvirksomheder, rederier, Søværnet, forsyningsirksomheder er blandt de kunder Logimatic arbejder hos.

Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed. Logimatic Engineering er totalleverandør af automationsløsninger indenfor en række brancher herunder særligt fokus på forsyning, energi og marine. Målet er at sikre optimal styring med de bedst egnede løsninger hos Logimatics kunder.

Logimatics kompencestærke medarbejderstab har en unik viden indenfor automationsløsninger, netværk og projektstyring. Vores specialister er opdaterede på den nyeste teknik og de nyeste krav indenfor discipliner som SRO, SCADA, PLC og netværk. Med løbende efteruddannelse sikres det at medarbejderne altid er på forkant med den teknologiske udvikling.

I Logimatic arbejdes hver dag for at levere de bedste løsninger til kunderne. Det betyder, at kunder rådgives gennem en god dialog.

Hvad kan Logimatic og Per Ghodt tilbyde med IOT?

Per kan også give sparring omkring overvågning via industriel IoT og opsamling af simpel data. Logimatic tilbyder RELY/on som du kan læse om på www.RELYon.dk eller du kan kontakte Per for yderligere info på 9634 7000.

Logo Logimatic

Hvad er turn-key løsninger til SRO?

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Det kalder vi turn-key løsninger.

Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer Logimatic komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Vi udfører projekter til det globale marked inden for løsninger som omfatter automatiserede kontrol- og styresystemer til damp- og varmtvandskedler, fjernvarme-produktion og tilhørende transmissionsnet, spildevandsanlæg samt rent-vands-produktion.

Billede af spildevandsanlæg

Hvad er Pers erfaring?

Per er uddannet ingeniør fra Syddansk Universitet og har siden 1990 arbejdet med automation og projekter til industrien og off-shore branchen. Tøv ikke med at spørge Per til råds når det kommer til automationsløsninger. Find Per på Linkedin.

Kontakt mig hvis du ønsker viden eller sparring omkring automationsløsninger, SCADA-systemer, SRO, PLC-programmering.

Per Ghodt

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk