Kontakt jeres Ekspert i SCADA SRO EL og PLC Programmer. Med mere end 30 års erfaring fra industrien og forsyningsbranchen er Per den perfekte sparringspartner når det kommer til SCADA, SRO og PLC-programmering.

Vil du vide mere om Logimatics automationsløsninger så besøg vores side for automation hvor du kan finde løsninger til industrien, det maritime og til produktions- og forsyningsbranchen. Vi ser frem til at høre fra jer.

Pers team af eksperter i SCADA, SRO og PLC-programmering

Per har I Logimatic et team af dygtige folk bag sig når løsningen til jer skal udvikles. Som ekspert i SCADA, SRO, EL-systemer og PLC Programmer har Logimatic udviklet løsninger til mange forskellige brancher. Logimatic har også lavet et system til overvågning af netværksenheder. Systemet hedder NAMS og her kan du bliver klogere på det. Produktionsvirksomheder, rederier, Søværnet, forsyningsirksomheder er blandt de kunder Logimatic arbejder hos.

Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed. Logimatic Engineering er totalleverandør af automationsløsninger indenfor en række brancher herunder særligt fokus på forsyning, energi og marine. Målet er at sikre optimal styring med de bedst egnede løsninger hos Logimatics kunder.

Logimatics kompencestærke medarbejderstab har en unik viden indenfor automationsløsninger, netværk og projektstyring. Vores specialister er opdaterede på den nyeste teknik og de nyeste krav indenfor discipliner som SRO, SCADA, PLC og netværk. Med løbende efteruddannelse sikres det at medarbejderne altid er på forkant med den teknologiske udvikling.

I Logimatic arbejdes hver dag for at levere de bedste løsninger til kunderne. Det betyder, at kunder rådgives gennem en god dialog.

Hvad kan Logimatic og Per Ghodt tilbyde med IOT?

Per kan også give sparring omkring overvågning via industriel IoT og opsamling af simpel data. Logimatic tilbyder komceptet RELY/on som du kan læse om på www.RELYon.dk. RELY/on er et koncept bestående af en sensorer og gateways der leverer data til RELY/on webapp eller direkte i jeres SCADA. Har i behov for at være opdaterede på om for eksempel en pumpe kører, hvor længe den har kørt og hvor mange gange den har haft start/stop? Så kan RELY/on Current Sensoren hjælpe. Med komplet overblik i webapp’en eller data integreret i jeres SCADA kan i holde øje med driften af den enhed der måles. Løsningen kan også bakke op om vedligeholdsopgaver som for eksempel kan styres med INEXTIA.

Logo Logimatic

Hvad er turn-key løsninger til SRO?

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Vi aftaler detaljeret hvad løsningen skal indeholde så i ved præcis hvad i kan forvente at få leveret. Det kalder vi turn-key løsninger.

Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør indenfor automation leverer Logimatic komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service af løsninger og anlæg.

Vi udfører projekter til det nationale men også til det globale marked som omfatter automatiserede kontrol- og styresystemer til damp- og varmtvandskedler, fjernvarme-produktion og tilhørende transmissionsnet, spildevandsanlæg samt rent-vands-produktion.

Billede af spildevandsanlæg

Hvad er Pers erfaring?

Per er uddannet ingeniør fra Syddansk Universitet og har siden 1990 arbejdet med automation og projekter til industrien og off-shore branchen. I mere end 20 år har Per arbejdet med automationsløsninger til forsyningsbranchen. Det har givet ham en unik viden på området og en indsigt der sikrer vores kunder værdiskabende løsninger. Hver gang. Tøv ikke med at spørge Per til råds når det kommer til automationsløsninger. Find Per på Linkedin.

I dag er Per General Manager i Logimatics afdeling for automationsløsninger i Værløse. Adressen er Kirke Værløsevej 20B, 3500 Værløse. Her beskæftiger han 17 automationsspecialister med forskellige jobområder indenfor faget. Sammen løser de automationsopgaver der spænder vidt på både faglighed og omfang.

Et tæt samarbejde

I Logimatic prioriterer vi det tætte samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder at vi lægger vægt på en god dialog når vi i fællesskab definerer den opgave der skal løses. Først når i er tilfredse med løsningen er opgaven løst – og vi stopper ikke før opgaven er løst.

Jeg ser frem til at høre fra jer.
Igennem en god dialog løser vi de udfordringer i står overfor.

Per Ghodt, General Manager, Logimatic

SRO, SCADA & PLC Specialist. Automation til forsyningsbranchen. Per Ghodt
Kontakt mig hvis du ønsker viden eller sparring omkring automationsløsninger, SCADA-systemer, SRO, PLC-programmering.

Per Ghodt

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk