Logistikoptimering

Den fjerde industrielle revolution er i fuld gang. Der er vækst og optimisme. Det sætter den interne logistik under pres og accelererer behovet for at øge skalerbarheden og fleksibiliteten.

Vi er specialiseret i optimering af intern logistik, og kan i samarbejde med dig afklare jeres potentiale, beregne jeres ROI og give sparring på, hvordan I helt praktisk sætter i gang.

Læs mere

Produktionsoptimering

Produktionsapparatet skal udnyttes maksimalt og med det mindst mulige energiforbrug. Samtidig skal ordrer prioriteres og planlægges, så rette varer kommer igennem enkelt og effektivt til rette tid. Vi gennemgår din produktion og spotter forbedringstiltag.

Derudover tilbyder vi MES-løsninger (Manufacturing Executing System) baseret på Wonderwares systemplatform til styring af hele produktionen lige fra ordrer, materialer og produktionsapparat. Løsningen leveres 100% tilpasset dit produktionsapparat.

Energioptimering til skibe

Vi arbejder med energioptimering til skibe og tilbyder løsninger, der medfører en reduktion i el-forbruget på 30-50% plus en tilsvarende reduktion i CO2 og NOx udledningen.

Projekterne indeholder en komplet levering og implementering af løsninger, som medfører optimering af driften på HVAC systemer (Heat Ventilation and Air Conditioning) og på kølevandssystemer.
Få afdækket dit potentiale

Invester i en potentialeafklaring og få indsigt i, hvordan du kan skabe de bedste resultater i din virksomhed.

Kontakt os på +45 96347000 og få konkret sparring om mulighederne.

Til toppen