Procesoptimering

Får du tid til at optimere, eller tager driften hele fokus? Det sidste er ofte tilfældet og kan betyde, at driften ikke kører optimalt mere. Din virksomhed og kundernes krav udvikler sig hele tiden. Det skal logistikken være gearet til at håndtere.

Der er typisk mange steder, der kan optimeres. Hvor skal man starte, og hvad har størst effekt? Du kan altid finde områder at optimere, men du kan også investere forkert eller med uheldig timing - og få for lidt ud af indsatsen. Det handler om at sætte fokus de rette steder og i den rette rækkefølge.

Vi har enkle redskaber til at kortlægge processer på lageret og i produktionen. Vi sætter struktur på, skaber overblik og beregner. Det giver dig et godt faktabaseret beslutningsgrundlag.

Digitalisering og automatisering

Den teknologiske udvikling accelererer og der er nye muligheder for at arbejde smartere. Cloud-løsninger, Internet of Things og Virtual Reality er nogle af de nyeste muligheder. Dertil kommer alle de gængse teknologier og automationsformer som avanceret lagerstyring/WMS, Voice, miniload, lagerautomater, m.fl.

Digitalisering og automatisering kræver større investeringer, men det giver også større og mere langsigtede benefits. Men hvad passer til den enkelte situation, investeringsevne og hvad er payback-tiden?

Vi kan hjælpe med at identificere og prioritere rentable projekter på optimering, digitalisering og automatisering. Få fordel af de nye teknologier - kontakt os og hør mere.

"Vi har fået identificeret, hvor vi skal optimere, og hvor hurtigt det er tjent ind."

Simon B. Hoffgaard
Produktionschef, Actulux

Læs mere

Få afdækket jeres potentiale

Invester i en potentialeafklaring og få indsigt i, hvordan du kan skabe de bedste resultater.

Kontakt Niels Have på +45 96347000 og få konkret sparring om mulighederne i din virksomhed.

Til toppen