Kundecases

Aalborg CSP

Logimatic har i samarbejde med Aalborg CSP A/S leveret en total automationsløsning til et nyt prestigefyldt drivhuskoncept på Sundrop Farms i Australien.

Actulux

Actulux er en dynamisk og nytænkende virksomhed i Hadsund, der udvikler og fremstiller innovative åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme.

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen er gået i luften med e-commerce i Danmark.

Av Form

Styring af manuelt lager. Alle lagermedarbejdere er online og får ordrer via personlige iPads. Der plukkes direkte til forsendelsesemballage.

BIOFOS

Der er slut med papir, kuglepen og mangelrapporter i kuverter på vej rundt i det interne postsystem. Med enkelte klik kan vagten på BIOFOS døgnet rundt rapportere fejl elektronisk til vedligeholdsafdelingen.

Colas Viborg

Colas Danmark A/S’ værksted i Viborg effektiviserer arbejdsgange med INEXTIA.

Colas Nørresundby

Colas Danmark A/S i Nørresundby går digitalt med det cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA

DFDS

DFDS har en klar strategi: Vækst. Og eftersom de driver ikke mindre end 38 skibe, en række havneterminaler og Danmarks største hotel på vand, er den tekniske drift ikke en bagatel.

Dynaodio

Beslutningen om at implementere vedligeholdelsessystemet SERTICA blev truffet i 2012.

EURONAV

EURONAV er verdens største uafhængige tankskibsrederi, som beskæftiger sig med transport og opbevaring af råolie.

Jøtul

Jøtul AS er en af verdens førende producenter af ovne, indsatser og pejse. Virksomheden har produktion og lager i Fredrikstad i Norge.

Lauritzen Kosan

Med en strategisk ambition om at være den førende spiller inden for mindre gastankskibe og handysize tørlastskibe bestræber J. Lauritzen sig på at optimere interne processer

Linak

LINAK er en af verdens førende producenter inden for elektrisk lineær bevægelse, udvikling af lineære aktuatorer og kontrolsystemer til aktuatorer.

Migatronic

Danmarks største producent af svejsemaskiner Migatronic har valgt at implementere logistik-platformen LOGIA.

Søværnet

Integrated Platform Management System – for navy vessels

Xellia

Xellia Pharmaceuticals er en international medicinalvirksomhed, der gennem mere end 100 år har udviklet og produceret produkter til den farmaceutiske industri.

Widex

CO2-neutralt hus uden brug af fossile brændsler