SERTICA Vedligehold

SERTICA indeholder et system til planlagt vedligehold. Systemet er optimeret til at administrere, monitorere og dokumentere vedligeholdsaktiviteter i alle typer virksomheder.

Strukturering af vedligeholdsdata reducerer spildtid og effektiviserer internt i virksomheden. Planlægning af vedligehold i SERTICA sparer dig både tid og penge.

Læs mere

SERTICA HSQE

HSQE (Health, Security, Quality, Environment) er et vigtigt område for mange shipping virksomheder. SERTICA Safety Management System understøtter sikkerhed og kvalitet gennem hele organisationen og understøtter optimale arbejdsprocedurer internt i virksomheden.

SERTICA skaber de bedste vilkår for både faciliteter og mandskab, og sikrer samtidig komplet sporbarhed og nøjagtig afrapportering. Løsningen kan tilpasses til alle standarder og politikker din virksomhed måtte arbejde under og vil derved med fordel kunne understøtte, at virksomheden lever op til både lovmæssige og virksomhedsrelaterede krav.


Læs mere

SERTICA Indkøb

SERTICA indeholder et centraliseret indkøbssystem til hovedkontoret. Systemet optimerer indkøbsprocessen med effektivisering af arbejdsgange og papirløse processer. Gennem SERTICA administreres relevant data relateret til indkøbsprocessen og du får samtidigt et tydeligt overblik over alle data.

Al data udveksles mellem skib og hovedkontor, således at den nyeste information omkring f.eks. reservedele og leverandørinformation altid er tilgængelig for alle.

Læs mere

SERTICA Performance

SERTICA optimerer driftsomkostninger på enkelte skibe eller en hel flåde. Systemet hjælper dig med at identificere, analysere og overvåge de faktorer, der påvirker skibenes energiforbrug, såsom begroning på propellen samt vedligehold af motor og skrog.

På baggrund af de indsamlede data, kan du optimere driften og dermed reducere Total Cost of Ownership (TCO). Resultatet er reduceret dieselforbrug og dermed også OPEX og CO2-udslip.

Læs mere

SERTICA Fleet Management

Skibsfarten i dag står overfor mange udfordringer. Fleet Managers over hele verden beskæftiger sig med talrige systemer og komplekse processer vedrørende Fleet Management løsninger. Brug af flere inkompatible systemer er meget tidskrævende, og du risikerer unødige fejl i processen.

SERTICA tilbyder en alt-i-en Fleet Management software med omfattende funktionalitet inden for indkøb, vedligeholdelse, HSQE, dry-docking, dokumenthåndtering, inspektioner mv. SERTICA er lige så let og brugervenligt at bruge på kontoret som det er ombord på skibet. Når man udnytter synergien i SERTICA, er resultatet omkostningsoptimering, papirløs og strømlinet arbejdsgange, compliance, stabil dataudveksling og nedsat off-hire.

Læs mere

Kontakt

SERTICA har endeløse muligheder og funktioner. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, der ikke dækkes af informationen på vores SERTICA site!

Til toppen