Lagerstyring / WMS

LOGIA Lagerstyring styrer og optimerer det manuelle lager og sikrer, at lagerets ressourcer udnyttes bedst muligt, at arbejdsprocesserne er optimale, og det er let at planlægge og ekspedere ordrer effektivt og fejlfrit.

Alle medarbejderne er online på løsningen og bliver guidet gennem optimal håndtering af varer, optimale plukkeruter, batchpluk, m.m.

Resultatet er øget effektivitet, færre fejl og reducerede lageromkostninger.

Læs mere på vores lager- og logistiksite www.logiawms.dk

Læs mere

Lagerautomation / WCS

LOGIA Automationsløsninger kan styre alt inden for automatiske lager- og logistikanlæg. Løsningen styrer lige fra en enkelt lagerautomat til store fuldautomatiske lagre og distributionscentre.

Selv de mest ‘fuldautomatiske’ lagre har også manuelle områder. LOGIA kan styre hele lageret samlet i én og samme løsning, og sikrer maksimal udnyttelse af udstyrets kapacitet.

LOGIA sikrer god integration, et godt flow i den interne logistik – og kun ét interface til ERP-systemet.

Læs mere på vores lager- og logistiksite www.logiawms.dk

Læs mere

Produktionslogistik

LOGIA Produktionslogistik styrer pluk til produktion samt vareflow og -beholdninger igennem produktionen.

Materialeflowet optimeres ud fra Lean-principper og elektronisk kanban. Produktions- og lagermedarbejdere er online på LOGIA og transaktionerne sker ved scanning eller enkle registreringer samtidig med den fysiske varebevægelse. Lagerbeholdningen nedskrives, når varer plukkes til produktion og varer-i-arbejde styres.

Der leveres og hentes successivt til og fra produktionen, så varer ikke fylder unødigt før og efter produktion.

Læs mere på vores lager- og logistiksite www.logiawms.dk

Læs mere

Distributionsstyring

LOGIA Distributionsstyring varetager den sidste del af ordreekspeditionen i form af fragtbestilling og klargøring til forsendelse.

LOGIA giver overblik over forsendelsesområdets plads, porte og ranker, og styrer tildeling og registrering af plads til lastbærere i de mest optimale ranker i forhold til læsseport.

Alt er registreret og styret. Pladsen i forsendelsesområdet udnyttes optimalt og ordrerne ekspederes effektivt og sikkert videre til transportører og ud til kunderne.

Læs mere på vores lager- og logistiksite www.logiawms.dk

Læs mere

Effektiv logistik giver overskud

Få spottet og beregnet potentialet i din virksomhed.
Book en analyse og ROI-beregning - på www.logiawms.dk

Til toppen