Nyhedsoversigt

04.06.2019 - Presse

Stena RoRo konverterer to skibe til SERTICA inden for blot 5 uger

Da Stena RoRo beslutter sig for at erstatte to eksisterende systemer ombord på Stena Foreteller og Mount Ventoux med et nyt Fleet Management System bliver tiden altafgørende.

Oprindeligt havde Stena RoRo skrevet kontrakt på SERTICA Maintenance og Procurement, men besluttede sig for at tilføje Safety Management Systemet i SERTICA for at få det fulde udbytte af løsningen. Det gør Stena RoRo i stand til at arbejde med én leverandør og ét system, som både dækker vedligehold, indkøb og sikkerhed.

Fra den dag, hvor Stena RoRo underskrev kontrakten med Logimatic, havde de 5 uger til at konvertere eksisterende data fra to forskellige systemer til SERTICA inden en planlagt inspektion.

Niklas Andersson, Manager Technical Operations hos Stena RoRo siger: “Valget faldt på SERTICA for at gøre os i stand til at sætte skibene i drift fra primo marts. Logimatic var den eneste leverandør, som vi følte, kunne klare den opgave. De var gode til at rykke os for data/information, så de kunne overholde tidsfristen, og vi var i stand til at påvirke processen hele vejen igennem.”

Niklas Andersson fortsætter: ”Vi er ret erfarne med at konvertere data, og vi ved, at det er et spørgsmål om tid og kompetente mennesker – både fra vores og leverandørens side. Det viste sig, at Logimatic er særdeles kompetente, hvilket resulterede i den mest effektive datakonversion, jeg har oplevet i min tid ved Stena RoRo.”

Jens Elung, Project Manager hos Logimatic siger: “Jeg må indrømme, at det at konvertere data parallelt fra to forskellige systemer var ret udfordrende. Den stramme tidsplan gjorde, at vi blev nødt til at mande op, og vores udviklere har arbejdet både dag og nat for at overholde tidsfristen.”

Nicklas Andersson tilføjer: ”SERTICA-teamet var ivrig efter at hjælpe os gennem hele implementeringsprocessen, og de kom med hurtige tilbagemeldinger. De ved, hvad de laver og forstår vores virksomhed. Det er altid en udfordring, når man går fra to systemer til ét, men vi indså hurtigt, at Logimatic kan konvertere praktisk talt alting.”

Hans Chr. Jensen, Head of Sales at Logimatic siger: “Vi konsoliderer konstant vores stærke position som fleet management løsningpartner – og at få Stena RoRo som kunde styrker denne position yderligere. Stena har været på min ønskeliste i mange år, og vi ser frem til et langt og konstruktivt samarbejde med denne interessante virksomhed.”

Om Stena RoRo
Siden 1977 har Stena RoRo drevet udviklingen af nye marine-RoRo-gods- og passagerkoncepter. Deres produkter består af både skræddersyede og standardiserede RoRo- og RoPax-skibe. Virksomheden befragter omtrent 20 skibe til operatører over hele verdenen; både andre Stena virksomheder og tredjeparter. Stena RoRo specialiserer sig primært i at bruge sin tekniske ekspertise til at designe og konvertere eksisterende skibe for at være i stand til at forsyne sine kunder med skræddersyede transportmuligheder. Stena RoRo bruger i dag Stena Marine Management som teknisk styring til de førnævnte skibe.

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag SERTICA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af Fleet management software. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.