Vi har dybdegående viden og erfaring med processer og reguleringsprincipper indenfor styring af fjernvarme.

Vi leverer automationsløsninger og rådgivning til alle størrelser fjernvarmeanlæg.

Vores projekter dækker det totale SRO-anlæg, typisk i en decentraliseret løsning, hvor netværkstopologien baseres på cloud-løsninger.

Vi tilbyder eksperthjælp til automation, vedligehold og procesoptimering.

Hent brochure
Logimatics rolle har været at rådgive, installere og idriftsætte procesdelen af et nyt flisværk. SCADA, PLC, Dataintegration. El-styretavler, frekvensomformere og procesinstrumentering.
Logimatics rolle har været at styre, regulere og overvåge en ny transmissionsledning til forsyning af tre decentrale varmeværker. Opbygning af kommunikations-struktur og integration i en cloud network topologi.

Automation til fjernvarmeforsyningen

Varmeproduktion og håndtering af det totale transmissionsnet stiller store krav til SRO-systemerne. En løsning med mange forsyninger og forbrugere på samme transmissionsnet betyder store krav til regulering og mulighed for varierende driftsformer, hvor nøgleordene er energioptimering og leveringssikkerhed.

Vi bestræber os på altid at være ‘up-to-date’ indenfor de nyeste teknologier og software. Det sikrer vi ved løbende at holde os ajour med nyeste viden og de nødvendige certificeringer i samarbejde med vores leverandører af hardware som software. Dette er jeres sikkerhed for den mest optimale løsning.

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer, samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Se mere om SCADA og SRO. 

Proaktiv overvågning af netværket med NAMS

Driftsnedbrud er væsentlige at undgå i fjernvarmeanlægget. Ved at sikre optimeret vedligehold i tide kan i spare tid, mandskab og penge.

Med NAMS får I en tidlig advarsel om faldende performance på netværket og på enheder og applikationer i relation til netværket.

NAMS giver en optimeret specifik diagnostik ved fejl, som sendes automatisk på mail eller sms til de driftsansvarlige. Det betyder ay de proaktivt kan tage aktion på fejlen.

NAMS står for Network and Application Monitoring System.
Se mere om NAMS

SRO, SCADA & PLC Specialist. Automation til forsyningsbranchen. Per Ghodt
Kontakt mig, hvis du vil vide hvad vi kan gøre for dig i fjernvarmebranchen.

Per Ghodt

Kontakt mig, hvis du vil vide hvad vi kan gøre for dig i fjernvarmebranchen.

Bo Eckhardt

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk