Vi er et solidt team af ingeniører, installatører og maskinmestre med speciale inden for automation. Opgaverne spænder fra små programmeringsopgaver til projektledelse på store totalleverancer. Vi forstår processerne i jeres anlæg og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring indenfor spildevand, varme- og vandforsyning.

Vi er kendt som kundernes interne automationsafdeling.

Logimatics rolle: Udarbejdelse af IGSS SCADA, PLC-programmer, dataopsamling samt proces- og energioptimering.
Logimatics rolle: Automationspartner, SRO og netværksovervågning. Procesoptimering samt PLC-programmering.
Logimatics rolle: Rådgivning, installation og idriftsætte procesdel af nyt flisværk. SCADA, PLC, Dataintegration. El-styretavler, frekvensomformere og procesinstrumentering.
  • Forsyning Helsingør Vand
  • Forsyning Allerød Rudersdal
  • Sindal Varmeforsyning

Det siger vores kunder

Logimatic udvikler og leverer automations- og softwareløsninger til kunder i alle typer brancher – og i alle dele af verden.

Automation ligger i vores DNA

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Læs mere om vores SCADA og SRO-løsninger

Vores hverdag er fyldt med mange og forskelligartede projekter, og vi er vant til at integrere os og vores ydelser som en del af dine projekter. Vi forstår processerne og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring til både private og offentlige kunder.

Vi tror på, at dialog og et tæt samarbejde giver os det bedste grundlag for at leve op til jeres forventninger – og lidt til. Derfor gør vi meget ud af at lytte men er ikke bange for at udfordre når vi ser muligheder for forbedring og optimering.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres behov.

SRO, SCADA & PLC Specialist. Automation til forsyningsbranchen. Per Ghodt
Kontakt mig hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig i forsyningsbranchen.

Per Ghodt

Bo Eckhardt

Niels Henning Larsen

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk