Vi udvikler SRO, SCADA og automationsløsninger specifikt til jer. Ønsker i et optimalt overblik, en god styring samt historik over spildevandsanlæggets drift? I Logimatic er vi specialiseret inden for PLC og SCADA-programmering og fejlfinding. Vores fleksible løsninger kan selvfølgelig integreres med andre systemer. I samarbejde skaber vi den bedste løsning.

Har i det komplette overblik over anlæggets drift? Skal vi give en hånd med?

Flere detaljer

Vi tilbyder jer en licens med komplet adgang til opdateringer og nye versioner af software til for eksempel SCADA- eller PLC-systemer. I er sikret fuld support til softwareprodukter relateret til vores arbejde, og vi udfører løbende service for at sikre, at jeres system altid er opdateret.

Vi uddanner os løbende og holder os altid opdaterede på software og versioneringer til jeres anlæg. Kvalitetssikring af produktdokumentation og konfigurationer samt en årlig gennemgang og udarbejdelse af systemrapport på den komplette tekniske installation er ligeledes en del af en support- og opdateringsaftale.

Kontakt Per Ghodt og hør hvad vi kan gøre for jer.

Som kunde hos os er I sikre på , at der altid er nogen, der holder øje med jeres anlæg. Vi kan hjælpe jer til maksimal skadesbegrænsning ved nedbrud på jeres overvågnings- og automationsanlæg.

Med en beredskabsaftale aftale servicerer vi jeres automationsudstyr og software specificeret efter jeres behov. Aftalen er jeres sikkerhed for at en automationstekniker står klar til at løse de problemer der kan opstå på anlæggets software og hardware, herunder for eksempel servere og PLC-udstyr. Vi sikrer, at jeres drift genetableres hurtigst muligt eller at en nødløsning etableres.

Kontakt Per Ghodt og hør hvad vi kan gøre for jer.

Ved at sikre optimeret vedligehold i tide kan i spare tid, mandskab og penge. I sidste ende betyder det færre driftsnedbrud.

Med NAMS får i en tidlig advarsel om faldende performance på netværket og på enheder og applikationer i relation til netværket.

NAMS giver en optimeret specifik diagnostik ved fejl, som sendes automatisk på mail eller sms til de driftsansvarlige, der proaktivt kan tage aktion på fejlen.

NAMS står for Network and Application Monitoring System.
Se mere om NAMS

Vi leverer komplette kundetilpassede løsninger baseret på internationalt anerkendte platforme. Løsningerne er projekt- og branchespecifikke, og er typisk baseret på SCADA- og PLC-systemer i en samlet netværksløsning.

Som totalleverandør leverer vi komplette løsninger bestående af projektledelse, design, hardware og softwareleverancer samt idriftsættelse og efterfølgende service.

Se mere om SCADA og SRO.

Har I behov for styring af et projekt, stort som småt, så er hjælpen nær.

Vi tilbyder projektledelse, hvor vi styrer projekter fra start til slut, således I kan fokusere på drift og andre opgaver. Vi tilbyder desuden at assistere med rådgivning i de forskellige discipliner indenfor automation.

Kontakt Per Ghodt og hør mere.

SRO, SCADA & PLC Specialist. Automation til forsyningsbranchen. Per Ghodt
Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde til jeres spildevandsanlæg.

Per Ghodt

Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde til jeres spildevandsanlæg.

Bo Eckhardt

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk