Logimatic har mere end 30 års erfaring med el og automation. Vi arbejder inden for marine, spildevand, fjernvarme, energi og forsyning. Vi leverer automation og komplette el- og SRO-anlæg, SCADA-systemer, PLC-styringer og kommunikationsnetværk. Vores speciale er indenfor Siemens, Schneider, Allen Bradley og Rockwell. Projektledelse er ligeledes noget vi tilbyder til alle brancher.

Logimatics rolle: Rådgivning, installation og idriftsætte procesdel af nyt flisværk. SCADA, PLC, Dataintegration. El-styretavler, frekvensomformere og procesinstrumentering.
Logimatics rolle: Udarbejdelse af IGSS SCADA, PLC-programmer, dataopsamling samt proces- og energioptimering.
Logimatics rolle: Leverandør af klassegodkendt IPMS kontrolanlæg, PLC'er, CCTV og Damage Management.
Logimatic er gode til at forstå, løse og levere - og så er de gode til at komme i dybden med opgaverne. Vi har et stærkt samarbejde.

Søren Præstiin, Teamlead

Automation

Vi designer, udvikler, leverer og servicerer automationsløsninger til den maritime branche. Vi leverer IPMS (Integrated Platform Management System) og er specialiserede i energioptimering, el- og automationsdesign.

Se mere om automation til det maritime

Vi udvikler automationsløsninger specifikt til jer. Således sikres jeres driftsfolk et optimalt overblik, en god styring samt historik over spildevandsanlæggets drift. I Logimatic er vi specialiseret inden for PLC og SCADA-programmering og fejlfinding, og vores løsninger kan integreres med andre systemer.

Se mere om automation til spildevand.

Vi tilbyder automationsløsninger til alle størrelser fjernvarmeanlæg og har dybdegående viden og erfaring med processer og reguleringsprincipper indenfor styring af fjernvarme.

Vores projekter dækker det totale SRO-anlæg, typisk i en decentraliseret løsning, hvor netværkstopologien baseres på cloud-løsninger.

Se mere om automation til fjernvarmeanlæg.

Vi er et solidt team af ingeniører, installatører, elektrikere og maskinmestre med speciale inden for automation. Opgaverne spænder fra små programmeringsopgaver til projektledelse på store totalleverancer.

Vi forstår processerne i jeres anlæg og vores tilgang til opgaverne er baseret på årevis af praktisk erfaring indenfor spildevand, varme- og vandforsyning.

Se mere om automation til forsyningsanlæg.

Kontakt mig hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Troels Severinsen

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk