RELY/on er en løsning til alle brancher hvor data betyder noget for driften. Formålet med RELY/on er, at indsamle simpel data der kan give jer et solidt grundlag for optimeret drift. Der er tilmed mulighed for at optimere jeres vedligehold når i kender driftsdata for hver enkel enhed som overvåges.

RELY/on Gateway sender data om strøm, temperatur, driftstimer etc.

GÅ TIL RELYon.dk

RELY/on i detaljer

Svaret er ja!

RELY/on er den hjælp der skal til for at spare jer for den tid der tidligere er brugt på visuelle kontrol af uovervågede pumpestationer.

Vi benytter simpel teknologi til at sikre jer data om strømforbrug, driftstid og start/stop af pumper. Med en simpel clamp-on enhed får RELY/on Gateway data som sendes direkte til jer. Sådan kan i på distancen tage action hvis en pumpe ikke kører som forventet.

Det er muligt at holde øje med meget mere en blot pumpens driftsinfo. Se mere på RELY/on.dk

RELY/on er baseret på IoT (IIOT)

The Internet Of Things (IOT) – eller Industrial Internet Of Things (IIOT) er teknologien bag RELY/on. Den Gateway vi tilkobler én eller flere RELY/on Sensorer er forbundet til internettet. IOT er en teknologi der netop gør det muligt at forbinde enheder til internettet. I tilfældet med RELY/on konceptet sendes data fra Sensorer til Gatewayen og videre til monitorering hos jer. Dataindsamlingen gør det muligt at analysere på den aktuelle drift og derved facilitere forbedringer i produktiviteten og sikre den bedste effektivitet. Når IOT benyttes i industrielle kontekster kaldes teknologien IIOT (The Industrial Internet Of Things). Denne tilføjelse af ‘industrial’ er lavet for at skelne mellem forbrugerorienterede teknologier kaldet IOT og B2B/industrielle teknologier kaldet IIOT.
Du kan læse mere om teknologierne RELY/on benytter på RELYon.dk

Denne videreudvikling på DCS (Distributed Control System) øger automatiseringen af driften og bidrager til en sundere bundlinje. I Logimatic har vi stor erfaring med automation til både industri, marine og offshore. Læs mere om hvad vi kan opnå sammen på vores side om automation.

Overvejer i andre former for overvågning?

CCTV fra Logimatic er vores bud på sikker og ikke mindst stabil videoovervågning.
Vores løsning er baseret på platformen ‘Milestone’ der åbner for uanede muligheder for overvågning som for eksempel:

  • Identificering af brand eller bestemte objekter
  • Adgangskontrol
  • Nerværksinteraktion
  • Trafik

Se mere om CCTV fra Logimatic

SRO, SCADA & PLC Specialist. Automation til forsyningsbranchen. Per Ghodt
Tak for din interesse i RELY/on. Jeg ser frem til at tale med dig om hvordan vi kan løse jeres behov.

Per Ghodt

Tak for din interesse i RELY/on. Jeg ser frem til at tale med dig om hvordan vi kan løse jeres behov.

Martin Bro

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk