RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration, afregning og styring af affaldsindsamlingen. Affaldsadministrationsløsningen dækker alle aktiviteter lige fra registrering af kunder til afhentning af affald.

RENOMATIC er et stærkt værktøj til planlægning og styring af renovatøropgaverne.

DOWNLOAD BROCHURE

Affaldsadministration med RENOMATIC

Selvbetjeningsløsningen i RENOMATIC giver et hurtigt overblik over ordninger og tømningstidspunkter.

Det er muligt at tilmelde sig SMS/e-mail varsel, der udsendes før de planlagte tømninger og tilmeldte kunder kan yderligere få tilsendt aktuel driftsinformation.

Med selvbetjeningsløsningen kan borgere og virksomheder søge information og kommunikere med affaldsadministrationen.

Selvbetjeningsløsningen er webbaseret og kan tilgås via Borger.dk, Virk.dk samt integreres på kommunens eller affaldsselskabets hjemmeside.

RENOMATIC har en nem brugerflade med alle oplysninger om kundens forhold og historik i blot ét billede. Der kan foretages hel- eller halvårlig afregning via forskellige interfaces såsom Bidragsregister, FAS, Navision og OPUS/ KMD Debitor.

Automatisk opdatering af kundedata fra både E&M og CVR er også en integreret del af løsningen. Alle data er samlet i én database, hvilket gør rapporteringer, statistikker og analyser let tilgængelige. I sidste ende betyder det et bedre overblik.

Planlægning og rapportering er gjort nemt for renovatøren, som let kan planlægge indsamlingsruter og beholderudbringning.

Ruter kan desuden overføres til renovatørens eget ruteplanlægningssystem eller vises på kort direkte i de enkelte biler på en tablet.

Reklamationer og bestilling af ekstratømninger sendes direkte til de enkelte ruter. Afvigelser i forbindelse med sneforhold, vejarbejde og nedbrud på skraldebil kan tilbagemeldes for alle berørte adresser.

Med affaldsadministration i RENOMATIC løsningen kan du vælge forskellige tømningsplaner afhængig af dine behov:

  • Kalenderbaseret tømningsplan
  • Fleksible tømningsplaner
  • Mulighed for helligdagsplanlægning
  • Håndtering af sæsonudsving (sommerhuse)

RENOMATIC kan kombineres med FotoDok appen, hvilket betyder, at renovatøren kan vise og dokumentere eventuelle problemer med affaldsindsamlingen. Renovatøren skal blot tage et billede, skrive en kommentar og indsende dette via appen.

Se mere om FotoDok på fotodok.dk/loesningen-kvalitetssikring/

  • En leverandør med stor erfaring på området (Se mere om Logimatic)
  • Konkurrencedygtige priser
  • Et samlet og velafprøvet system
  • Teknologisk opdateret
  • Alle data er tilgængelige via Analytics
  • Stærke referencer og en god brugergruppe
Vil du vide mere om RENOMATIC, så kontakt mig og hør hvordan du kommer i gang.

Lars Horsfeldt

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmc@logimatic.dk