Nyhedsoversigt

03.06.2022 - Nyheder

LOGIMATIC deltager på messen STF Årsmøde, der afholdes d. 17. juni af Spildevands Teknisk Forening.

LOGIMATIC deltager igen på STF Årsmøde og messe i 2022 – Find os i telt 2.
Adressen er: Islandsvej 7, 9560 Hadsund

D. 17. juni afholder Spildevands Teknisk Forening deres traditionsrige årsmøde med tilhørende udstilling og messe. Mariager Fjord Vand er i år vært for arrangementet, der afholdes på Mariagerfjord Renseanlæg. Invitationen til årsmødet kan ses lige her.

VI SES I TELT NR.2

LOGIMATIC benytter STFs årsmøde til at netværke og udvide kendskabet til vores kunder og kolleger i branchen. Vi er nysgerrig på, hvad der rør sig, hvad der optager driftspersonalet i branchen, og ikke mindst nysgerrig på hvordan vi fortsat kan bidrage til at drifts- og energioptimere spildevandsbranchen i Danmark.

I TELT 2 kan du hos LOGIMATIC få en kølig drik samt en snak med vores eksperter indenfor automation og software specifikt til spildevandsbranchen. Vi deler gerne ud af både viden og erfaring!
Vores fokus er i år på SCADA ISA101-designstandarden som vi ser frem til at fortælle vores gæster om.

Mariagervand Renseanlæg – Logimatics placering 2022

Vær med i konkurrencen!

Vi tror på at nysgerrighed er vejen frem for at holde sig up to date indenfor teknologi. I Logimatic vil vi være helt fremme i skoene indenfor teknologi – og synes også, at vores gæster, kunder og samarbejdspartnere skal holde sig nysgerrige. Derfor trækker vi lod om 2 stk LEGO Technic byggesæt. De færdigbyggede maskiner styres med en app på din telefon. Aflevér dit visitkort på standen og deltag. Ved deltagelse accepterer du samtidig tilmelding til vores nyhedsbrev der udkommer 3 gange årligt. Læs mere om Logimatic og persondata her.


LOGIMATIC deltager som udstiller og automationspartner. STF’s årsmøde og tilhørende årlige messe er samlingspunkt for spildevandsvirksomheder- og selskaber i Danmark. Læs mere om STF længere nede.

Bliv klogere på netværks- og produktionsoptimering

På LOGIMATICs stand i Telt2 vil løsninger til proaktiv netværksovervågning, produktionsoptimering og design af ISA-101 brugerflader være i fokus. LOGIMATICs eksperter vil være garant for en god dialog om seneste nyt indenfor automation til spildevandsbranchen.

Se vores placering på billedet ovenfor og gå efter vores logo.Per Ghodt er et af de velkendte ansigter i branchen. Han er General Manager i Logimatic og udtaler om messen:

“Vi deltager blandt andet på STF-messen for at bakke op om branchen, øge vores netværk og ikke mindst for at få en uformel snak med vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere”Mere end 20 års erfaring indenfor spildevand

Spildevandsvirksomheder fordelt rundt om i Danmark er i LOGIMATICs kundeportefølge, og vi beskæfter en stor andel af vores medarbejdere med arbejde indenfor automation. Både til forsyningsbranchen, men også til energibranchen og den maritime branche.

Vi har kernekompetencer indenfor:

 • SRO: PLC- og SCADA programmering
 • Brugerflade og HMI-design efter ISA-101 samt Alarm-oprydning
 • Projektering af automationsanlæg
 • Netværk, IT/OT-sikkerhed og backup
 • Energioptimering
 • Procesregulering
 • Dokumentation og styringsbeskrivelser
 • Proaktiv overvågning af netværksenheder
 • Løsning af dagligdagens udfordringer i spildevandsdriften

LOGIMATIC leverer løsninger med henblik på, at de skal fungere mange år fremad. Vi ønsker langvarige samarbejder, der giver grobund for en erfaringsbaseret udvikling. På vores side om automation til spildevandsbranchen kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.


Hvad er STF?

STF står for Spildevands Teknisk Forening, og det er:

“En forening for alle, der har med rensning af spildevand at gøre – praktisk, teoretisk eller som leverandør til spildevandsbranchen.” Kilde: www.stf.dk/om-stf

Foreningen er samlingspunkt for virksomheder, der arbejder indenfor spildevandsbranchen i Danmark. LOGIMATIC støtter STF’s aktiviteter samt deling af viden og aktiviteter via STF magasinet SPILDEVAND. Både for vores efterkommeres fremtid og for vores forretnings skyld.

Se vores annonce i STFs magasin SPILDEVAND.
Se 100 ord om LOGIMATIC i beskrivelsen af vores messedeltagelse i STFs magasin SPILDEVAND.
Du kan også læse det her under:

LOGIMATIC er totalleverandør af automationsløsninger, SCADA og PLC:
Kom og få en kold drik, kage og en snak om BRUGERFLADE, SIKKERHED og SRO. Vi giver vores bud på, hvor I kan optimere, så I får den bedste styring af driften.


Hvad er STF Årsmøde og messe?

STF indbyder hvert år alle medlemmer og deres medarbejdere til både årsmøde, udstilling og en efterfølgende fest.
D. 17. juni løber arrangementet igen af stablen. LOGIMATIC deltager – Find os i Telt2
Årsmødet afholdes sammen med og i nærheden af en af spildevandsvirksomhederne i Danmark – et nyt sted hvert år. Det giver de forskellige forsyningsvirksomheder mulighed for at vise deres drift, udvikling og planer frem.

STF har efterhånden igennem mange år afholdt årsmøde for og med medlemmerne.

 • I 2022 afholdes årsmødet i samarbejde med Mariagerfjord Vand på Mariagerfjord Renseanlæg.
 • I 2021 blev årsmødet afholdt i samarbejde med BIOFOS på Rensningsanlæg Lynetten.
 • I 2020 blev årsmødet aflyst grundet COVID19.
 • I 2019 blev årsmødet afholdt i samarbejde med Hillerød Forsyning ved Solrødgård Klima- og Miljøpark.
 • I 2018 blev årsmødet afholdt i samarbejde med DIN Forsyning ved Blue Water Arena i Esbjerg.
 • I 2017 blev årsmødet afholdt i samarbejde med Billund Vand ved Billund BioRefinery.
 • I 2016 blev årsmødet afholdt i samarbejde med og hos Hedensted Spildevand.
 • I 2015 blev årsmødet afholdt i samarbejde med SK Forsyning på Korsør Renseanlæg.
 • I 2014 blev årsmødet afholdt i samarbejde med Frederikshavn Forsyning på Knivholt Hovedgaard.
 • I 2013 blev årsmødet afholdt i samarbejde med Herning Vand ved MCH – Messecenter Herning.
 • I 2012 blev årsmødet afholdt i samarbejde med Bornholm Forsyning ved Rønne Renseanlæg.

I følge STF vil årsmøderne 2023 bliver afholdt i Kalundborg med Kalundborg Forsyning og Novozymes som fælles vært, skriver STF på deres hjemmeside.STF Årsmøde 2021 blev afholdt af BIOFOS på Lynetten i København. Dengang skrev vi:

BIOFOS og Lynetten

Idet BIOFOS er en af Danmarks største spildevandsvirksomheder, er det interessant at komme “indenfor” i deres rammer på Lynetten i København for at opleve, hvordan de som største aktør i branchen arbejder.

“Det er interessant at se og blive inspireret af, hvordan en kæmpe aktør som BIOFOS imødekommer krav til fremtiden. Som STF skriver i deres magasin SPILDEVAND #3, 2021, så ved vi at fremtiden byder på en forøgelse af spildevand – ikke mindst i København og omegn.”

Bo Eckhardt, Key Account Managager i Logimatic


Vi glæder os til at se jer til STF Årsmødet d. 17. juni 2022!
Læs mere på STFs website