Xellia Pharmaceuticals A/S er en international medicinal virksomhed, hvor SERTICA har været anvendt til administration og styring af aktiviteterne i forbindelse med vedligehold af det danske produktionsanlæg siden 1999. Efter 16 års anvendelse er Xellia så tilfredse med løsningen, at de nu har valgt at udvide brugen til det nyligt opkøbte produktionsanlæg i North Carolina, USA.

Læs mere

Jøtul AS er en af verdens førende producenter af ovne, indsatser og pejse. Det er Jøtuls mål at bevare produktionen i Norge. Det krævede et øget fokus på effektivisering af forretningsgange og processer. Jøtul igangsatte derfor et stort lagerprojekt, som gik på at optimere alle processer på lageret. Det krævede investering i ny lagerteknologi i form af et specialiseret lagerstyringssystem og indførelse af automation. Valget faldt på LOGIA WMS.

Læs mere

Logimatic har leveret IPMS (Integrated Platform Management Systems) til Søværnets to fleksible støtte skibe i Absalon-klassen og til de tre fregatter i Iver Huitfeldt-klassen. Det samme system er efter implementeringen i Danmark også leveret og implementeret globalt. Læs mere om systemerne her og find bl.a. andet ud af, hvad Søværnet mener om systemerne leveret af Logimatic. Bemærk - dette er en engelsksproget tekst.

Læs mere
Til toppen