Logimatic CCTV er en professionel løsning til videoovervågning, der kan integreres med jeres eksisterende overvågning. Vi sikrer driftsikkerhed i selv komplekse infrastrukturer og systemer. CCTV står for Closed Circuit TeleVision.

Med Logimatic CCTV har du mange muligheder og sikkerheden er i top!

CCTV i detaljer

Mulighederne er mange, men her er et udpluk over det vi kan tilbyde:

  • Kameraer med op til 8 linser
  • Høj sikkerhed med en optimeret netværkstruktur
  • Milestone remote desktop-løsning
  • Mulighed for overvågning fra både stationære og mobile enheder
  • Mulighed for integration i eksisterende platforme

Logimatics partnerskab med Milestone er jeres sikkerhed for en kompetent vejledning og udvikling af løsningen. Vi er uddannede og certificerede i at arbejde med produkter fra Milestone. Det betyder, at vi har de kompetencer der skal til for at kunne håndtere ethvert projekt, der indebærer Milestone produkter.
Vil du vide mere så send os dine kontaktinfo nederst på siden eller tag et kig på Milestones website.

Gennem tæt dialog med jer opsætter og konfigurerer vi et netværk, der kan modstå indtrængen udefra således overvågningssystemet overholder jeres sikkerhedskrav. CCTV kan for eksempel benyttes til produktionsovervågning, adgangskontrol eller tilsyn med maskiner.

Et overvågningssystem skal være til at regne med. Det skal være driftsikkert og have en høj oppe-tid. Logimatic CCTV er bygget på en stabil platform, hvilket er grundlaget for driftsikkerheden. Vi sikrer dernæst at jeres netværksudstyr fungerer optimalt, således den virtuelle motorvej giver mulighed for høj hastighed og dermed færrest mulige fejl i systemet.

Logimatic tilbyder ligeledes løsningen NAMS, der overvåger performance på alle enheder på jeres netværk. Her får I mulighed for at vedligeholde og måske udskifte enheder på netværket inden der sker nedbrud.

Se mere om NAMS

Milestone-platfomen, som Logimatic CCTV bygger på, giver mulighed for at udvikle en løsning der matcher jeres behov. I kan herved få en løsning, der integrerer videoovervågning, netværksinteraktion, adgangskontrol og meget mere i en samlet pakke.

Vi arbejder for at sikre, at I får den løsning, der passer bedst til jeres behov. Uanset hvor omfattende løsningen er, vil den velkendte overskuelighed i Logimatic CCTV forblive simpel.

Kontakt mig hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Troels Severinsen

Logimatic Engineering A/S

Sofiendalsvej 9
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
lmce@logimatic.dk