Nyhedsoversigt

05.01.2017 - Nyheder

Logimatic opkøber NHL Automation for at styrke sin position i forsyningsbranchen

Logimatic og NHL Automation etablerer sig som én robust og fremtidssikret automationsleverandør til forsyningsbranchen. Se hvad vi tilbyder her.

Forsyningsområderne inden for energi, fjernvarme, vand og spildevand bliver i dag betragtet som én samlet sektor, hvilket resulterer i færre og større forsyningsselskaber i fremtiden. Flere forsyningsselskaber er allerede fusioneret og de større forsyningsvirksomheder stiller nye og højere krav til leverandørerne.

Fusionen mellem de to erfarne automationsleverandører imødekommer disse krav idet virksomhederne komplementerer hinanden godt. Niels H. Larsen, Daglig Leder hos NHL Automation ser frem til det ny samarbejde og udtaler, ”Det er nødvendigt at følge den udvikling og effektivisering der finder sted i markedet i dag. Vi skal bistå forsyningsselskaberne i at sikre høj leveringssikkerhed, øget miljøbeskyttelse, 100% oppetid og bedre løsninger til forbrugerne. ”

Per Ghodt, Afdelingsleder hos Logimatic er enig og tilføjer, ”Opkøbet af NHL Automation øger vores konkurrenceevne fordi vi sammen dækker vidt inden for de produkter og teknologier der anvendes i forsyningsvirksomheder. Med større kapacitet, kan vi imødekomme et stigende behov for driftsassistance og afholde øgede krav til leveringssikkerhed på forsyningsområdet. ”

NHL Automation tilbyder i dag en 24/7 vagtordning som Adm. Direktør hos Logimatic, Troels Severinsen, er overbevist om, at mange af Logimatics nuværende kunder vil finde yderst attraktiv. Han fortæller, ”Vi har faktisk haft et godt øje til NHL i et stykke tid, da der er et perfekt match mellem både produkter og tekniske kompetencer. Vi arbejder med mange af de samme kunder og det er min overbevisning, at vi sammen står meget stærkere og kan tilbyde både eksisterende og nye kunder et bedre og mere komplet produkt.”

NHL Automation og Logimatic fusionerer per 1. januar 2017 og NHL Automation flytter ind hos Logimatic Engineering på kontoret i Værløse i foråret 2017.

Yderligere information
Afdelingsleder Per Ghodt, Logimatic: 4079 5588 eller Per.Ghodt@logimatic.dk
Daglig leder Niels H. Larsen, NHL Automation: 2484 9402 eller nhl@nhl-automation.dk

Logimatic
Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed med næsten 30 års erfaring, bl.a. som totalleverandør af automationsløsninger til forsyningsbranchen, men også til energianlæg og maritime applikationer. Derudover beskæftiger Logimatic sig med el- og automations design og leverer egne software produkter.  Læs mere på vores hjemmeside www.logimatic.dk/automation og følg os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/logimatic.

NHL Automation
Hos NHL Automation er vi specialister i automatiseringsløsninger der styrer, regulerer og overvåger procesanlæg og -udstyr. Vi dimensionerer, programmerer og installerer løsninger fra bunden af, og blandt andet fordi vi anvender en specialudviklet softwareløsning til automatisk generering af PLC-kode, kan vi aflevere nogle meget driftssikre løsninger i en høj kvalitet. Vores ekspertise og erfaring er størst inden for spildevandsrenseanlæg, pumpestationer, miljøanlæg og grundvandskøling, hvoromkring 90 procent af vores kunder befinder sig.